Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Πως θα είναι ο άνθρωπος το έτος 5.000

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;

Οι αλλαγές στο ανθρώπινο είδος προέρχονται από την προσαρμογή στις τρέχουσες συνθήκες που μας δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Κατά το παρελθόν οι αλλαγές γίνονταν πολύ αργά, καθώς και οι εξελίξεις ήταν αργές. Τώρα πια σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται οι μικρές αλλαγές γίνονται ανα δεκαετία.

Η κλιματική αλλαγή, οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία, η δημιουργία τεχνητών τροφών και η διαμόρφωση των πόλεων που ζούνε οι περισσότεροι άνθρωποι είναι οι κυριότεροι παράγοντες που επηρεάζουν τις αλλαγές που θα δούμε στο μέλλον στον άνθρωπο.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Dr Matthew Skinner επιχειρεί να προβλέψει το πώς θα μοιάζει ο άνθρωπος σε μια εκδοχή επιβίωσης κάτω από το νερό, σε έναν άλλο πλανήτη ή σε μια νέα εποχή παγετώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News