Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Αντιπαράθεση Μπάτση - Μπίνου με «φόντο» το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας των Λουτρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις δηλώσεις

Δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. Χρήστου Μπάτση για την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.»:

«Σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2019, έχω στα χέρια μου το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας της επιχείρησης των Λουτρών.

Μετά από δύο μήνες συνεχούς, μεθοδικής και σοβαρής προσπάθειας, και πάνω από όλα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης, καταφέραμε να βγάλουμε όχι μόνο τα Λουτρά, αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και όχι μόνο, από την αβεβαιότητα της απρόσκοπτης λειτουργίας των Λουτρών.

Σήμερα, οι συνεργάτες μου κι εγώ, μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη ημέρα της επιχείρησης και της τοπικής οικονομίας. Σήμερα παραγκωνίζουμε το χθες και προχωράμε όλοι μαζί στο αύριο που μας αξίζει».

.  

Τι απάντησε ο Δημήτρης Μπίνος στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην Δημάρχου και Προέδρου των Λουτρών Δημήτρη Μπίνου, ο οποίος του θύμισε ότι η δική του Διοίκηση είχε ετοιμάσει τον φάκελο σε ποσοστό 80% και έτσι σήμερα βρισκόμαστε σε αυτή την ευχάριστη θέση, ενώ ζήτησε από τον Δήμαρχο να του πει τι πρόσθεσε ο ίδιος στον ήδη υπάρχοντα φάκελο.

"Η μικροψυχία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε το έργο που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια", είπε ο κ. Μπίνος απευθυνόμενος στον κ. Μπάτση.

.

5 σχόλια:

  1. Μπινο τιποτα δεν εκανες 4 χρονια ρεεε
    Εδειξε της ικανοτητες του ο προμαχιωτης αγορι μουυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακία βγάζει μόνο ο Μπινός κρίμα που κάποτε τον πίστεψε η Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Μπινος δεν ξερει τι να πει απαραδεκτος τον ειχαμε και 5 χρονια..Μπραβο δημαρχε βαλτους στη θεση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δήμαρχε αξίζεις πολλά δικαίωσε μας που σε ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε φιλε τριδυμα θα κανεις με το τοσο γλυψιμο, ασε και καναν αλλο να γραψει

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News