Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Αυστηροί έλεγχοι στην Αριδαία για την απαγόρευση του καπνίσματος

Smirting: Η νέα μόδα έξω από τα μαγαζιά - Φλερτ με αφορμή το κάπνισμα

Ελέγχους για την απαγόρευση του καπνίσματος, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο αποτελούμενο από Αστυνομικούς και υπαλλήλους της υγειονομικής υπηρεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αριδαίας και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας.

Η πρώτη εκτίμηση, είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει συμμόρφωση με τη νέα νομοθεσία και οι μαγαζάτορες στην πλειοψηφία τους τηρούν τους κανόνες που ορίζει ο νόμος.

Smirting: Η νέα μόδα έξω από τα μαγαζιά - Φλερτ με αφορμή το κάπνισμα

Αφορμή για να φλερτάρουν βρίσκουν όσοι βγαίνουν έξω από τα μαγαζιά για να καπνίσουν, με αρκετά νέα ειδύλλια να έχουν "γεννηθεί" από την αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Η αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου φαίνεται ότι φέρνει πιο κοντά τους θεριακλήδες. Μια νέα τάση κερδίζει έδαφος, καθώς όσοι βγαίνουν έξω από τα μαγαζιά για να ανάψουν τσιγάρο βρίσκουν αφορμή για να φλερτάρουν.

Ένας αναπτήρας, η κοινή ψυχολογία της απομόνωσης και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι μόνο η αρχή για να ανάψει η σπίθα ενός νέου έρωτα μεταξύ καπνιστών. Η ευκαιρία αυτή για φλερτ και νέες γνωριμίες φέρει το όνομα smirting και προέρχεται από τη συγχώνευση των όρων smoking (κάπνισμα) και flirting (ερωτική προσέγγιση).

34 σχόλια:

  1. Oti na nai panagia m...ti allo Th akousw diavasw thee m... Flertaroun leei enw oi katastimatarxes xanoun tis douleies tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άλλες χώρες στην Ευρώπη γιατί τα έχουν καταφέρει μια χαρά δηλαδή; Αν συμμορφωθούμε όλοι με τον νόμο κάνεις δε θα βγει χαμένος.

      Διαγραφή
    2. Ποια Ευρώπη ρε χαιβανι στην Ευρώπη έχει μαγαζιά για καπνιστές και μη καπνίζοντες έμαθες και από Ευρώπη

      Διαγραφή
    3. 1.10 φαινεται οτι απο το χωριο σ και την στανη σ πιο κατω δεν εχεισ βγει.. σε ποια χωρα εχει για καπνιστες ρε καραμητρο..

      Διαγραφή
    4. Προφανώς για να το λέω, ζω στο εξωτερικό και σε διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχουν μαγαζιά για καπνίζοντες. Αν φύγεις ποτέ από το χωριό σου, θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Άντε γειά

      Διαγραφή
  2. Καιρός ήταν..... Έλεγχοι και μετά τις έντεκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον κακο σου τον καιρο χαιβανι!!

      Διαγραφή
    2. Εσύ εξυπνε εάν εχεις οικογένεια ψάξε μέρος να πας να βρεις για φαγητό να φας με τα παιδιά σου χωρίς να αναπνέουν την καπνα του διπλανού και μετά βρισε όσο θέλεις

      Διαγραφή
  3. Φτανειτ κύριοι και εμείς μαγαζιά έχουμε και τηρούμε τον νόμο....και εμείς έχουμε παιδιά και οικογένειες.... Συμμόρφωση για όλους γιατί σύντομα θα βγάζουμε ο ένας το μάτι τού άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ να μην καπνίσω παρά να βγώ έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους θεέ μου, να μπορούμε να αναπνεύσουμε, καιρός ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε πόσα χρόνια κρατούσες την ανάσα σου;

      Διαγραφή
  6. Παντε και στα χωρια ρε.. μας εχουν φλωμωση στο τσιγαρο.. ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΒΛΕΠΕ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΦΙΛΩΤΕΙΑ ΚΤΛΠ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΣΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ......ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΕΚΕΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. ...με την οικογενια στη θηριοπετρα και στη φιλωτεια; χα...χα...χα...χα...χα...

      Διαγραφή
    3. Ναι ήμασταν Σκρα και στον γυρισμό σταματήσαμε.... κακό κάναμε?

      Διαγραφή
    4. ας ερχόσασταν Αψαλο για καφέ, θα απολαμβάνατε γνήσιο ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ......

      Διαγραφή
  7. Να βλέπουν και τα ναυλον που φτιάξανε και δεύτερο μαγαζί για τους καπνίζοντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κοιτάμε να λύσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα στην Ελλάδα το τσιγάρο μας πείραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα χωριά πάρτυ γίνεται, μάλλον εκεί δεν τους πιάνει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φιλαράκι πετάγομαι Ανατολική Αλμωπία και κύριος είμαι και τασάκι έχω και μια χαρά

      Διαγραφή
  10. Εσύ κύριε/ία ανώνυμε 7:39 στις υπόλοιπες χώρες που εφαρμόζουν τον νόμο,υπάρχει εξίσου χώρος και για καπνίζοντες ....εμείς εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς ήμαστε η του ύψους η του βάθους!!! Οι μη καπνίζοντες τώρα που ο νόμος είναι μόνο υπέρ τους βγάζουν χολή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η να τον καταργήσετε ή να εφαρμοστει για όλους...μισες δουλειες δεν γινονται...δεν θα λειτουργουν καποιοι σε βαρος αλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επιτέλους .Πόσο ακόμα θα είμασταν μαμελούκοι? Και ναι..το τσιγάρο είναι πολύ πολύ σημαντικό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1142 grami gnorimia an eiste monos kaleste pote den jerete ti sas perimeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ........ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΕΔΕΣ????ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΩΤΕΙΑ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΝΟΤΙΑ........ΤΕΚΕΔΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο κλάδεμα τι ύψος πρέπει να έχουν τα δέντρα για να καπνίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος δεν γουστάρει να μην βγει εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να εισπνέω το τσιγάρο σάς η μπορείτε να βγείτε κανονικά αλλά να βγείτε έξω για 5λεπτα να κάνετε το τσιγάρο σάς μιας και υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά σχεδόν σόμπες έξω από το κατάστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θα περασει ο φασισμος
    Ο λαος δεν ξεχνα τη σημαινει δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα φωνάζω την αστυνομία και θέλετε δεν θέλετε θα εφαρμόζεται ο νόμος
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News