Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Αυτοκίνητο του Δήμου Αλμωπίας σταθμευμένο σε ράμπα αναπήρων

Απαράδεκτη εικόνα

Μια απαράδεκτη εικόνα, απαθανάτισε και μας έστειλε αναγνώστης του Aridaia News, σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Όπως βλέπετε, τη ράμπα αναπήρων έχει αποκλείσει το αυτοκίνητο του Δήμου Αλμωπίας, στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας.

35 σχόλια:

  1. Περνάμε πολύ όμορφα εδώ, όλοι μαζί τα χέρια ψηλά!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας αξίζει αυτο! Να μην απορεί κανεις σας! Τους δώσαμε σταυρούς; Ναι! Ε περαστικά μας τωρα! Αυτή είναι η Αλμωπία 2019!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μανεκεν έχει τη μύτη ψηλά που να κοιτάξει κάτω για να δει αν υπάρχει ράμπα η όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια!!!!!!!! Άρα δεν μπορεί να κατέβει ο ανάπηρος και δεν θα τον χτυπήσει αυτοκίνητο. Μυαλό εεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ποια είναι η μανεκεν; Πείτε όνομα να ξέρουμε και μεις που δεν είμαστε συχνά στην πόλη του φωτός (Αριδαία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μανεκεν ειναι, όχι η μανεκεν. Εμείς εδώ έχουμε ομορφαντρες

      Διαγραφή
  6. Δεν μας λέτε ρε περίεργοι τύποι της λαϊκάντζας; Για τις......ες που κάνει ο κάθε υπάλληλος του δήμου, φταίει ο Δήμαρχος; Άντε σοβαρευτείτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den einai sosto na parkenoyme se 8esh anaphron to amaji

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την έχει ψωνίσει ο άνθρωπος. Δεν υπολογίζει τίποτα. Αυτός είναι ο πραγματικός Μπάτσης. Μόνο την πάρτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε μα.... πανε στη μαμα σου να σε νταντέψει

      Διαγραφή
  9. Αυτό το αμάξι το οδηγάει μόνο ο δήμαρχος και κανένας άλλος.. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου ας παραιτηθεί τριτοκοσμικες καταστάσεις στην Αριδαία γιατί εδώ ζούμε... Έχει σηκώσει όχι τα μανίκια για να δουλέψει αλλά τον αμανέ.. Σε βάλαμε εκεί για να προσφέρεις όχι στον εαυτό σου μόνο, και το αυτονόητο να σέβεσαι τους πολίτες τους εργαζόμενους και πάνω από όλα τα ατόμα με ειδικές ανάγκες..ντρεπομαι και ζητάω την παραίτηση σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιθυμώ να συναντηθώ με τον κύριο που στάθμευσε το όχημα στην ράμπα. Είμαι διατεθιμένος να τον βοηθήσω για να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος. Θεολόγος Χατζηβλασταρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν λεω να κρεμάσουμε στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας αυτόν που το πάρκαρε ειτε ήταν ο Δήμαρχος είτε κάποιος υπάλληλος, αλλά αφού προβλέπει το σύνταγμά μας ισονομία θα θέλαμε να δούμε την κλήση της τροχαίας και την καταβολή του προστίμου από την τζέπη του. Αυτό δηλαδή που θα συνέβαινε με όλους μας. Περιμένουμε την φωτογραφία της κλήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα μ΄εκανες και γελασα! Εχεις δει εσυ αστυνομια στην Αριδαια; για πιο σoβαρα πραγματα ειναι απων, στον δημαρχο θα δωσει κληση; γινεται χαμος απο παρανομα παρκαρισματα, που ειναι να ζωγραφισουν κανεναν μπας και στρωσει;

      Διαγραφή
  12. Αν το είχε κάνει άλλος θα ήταν ο μ@@@κας της εβδομάδας για κάποιους επιλεκτικά <>. τωρα λένε τους άλλους μ@@@κες που το σχολιάζουν αρνητικά. Και μετά κουσαρουν και ένα είδαμε και τον μπινο τι έκανε και όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι αλλά η Μακεδονία τι είπαμε ότι είναι? ΕΕ? Τι είναι? Ελληνική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που κολλάει αυτό μπορείς να μας πεις; Κατακριτέα πράξη, άσχετη εντελώς ομως με αυτό που ανέφερες αλλά εσένα αυτός ο καημός σου. Έχω να κάνω μια παρατήρηση. Ειμαστε όλοι άσχετοι από οδική κυκλοφορία εδώ στην περιοχη. Στο συγκεκριμένο σημείο που είναι το αυτοκίνητο έχω πετύχει πόσες φορές αλλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα αλλά κανείς δεν λέει τίποτα. Για να μη πω για αλλά σημεία που έχουν και το σήμα ότι παρκάρουν μόνο άτομα ΑΜΕΑ η για διπλο-τριπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα. Επίσης οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς που παρκάρουν σε αυτά τα σημεία δεν γνωρίζουν καν τι είναι είτε γιατί το έχουν ξεχάσει είτε γιατί δεν το έμαθαν ποτέ. Καλό θα ήταν να γίνει μια ημερίδα σχετικά με τον ΚΟΚ όπως στο δημοτικο και να συμμετέχουν ΟΛΟΙ γιατί από ότι φαίνεται τα 10χρονα ξέρουν πολλά περισσότερα από τους μεγαλύτερους..

      Διαγραφή
    2. ο παπαρας του σαιτ, πολιτικη κανει ο συριζαιος, ποναει του λειπει η βουλη

      Διαγραφή
  14. Μπράβο δήμαρχε είσαι άξιος ζεις στον κόσμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ο άνθρωπος είχε κάποιο σωματική
    Ανάγκη δεν το γνωρίζουμε πρέπει να
    γίνει έρευνα πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουα.ουα
    ουα.ουα.μπε.μπε.μπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στις επόμενες εκλογές θα κατεβάσω συνδυασμό και θα γίνει χαμός μάγκες. Μακάρι να εκλεγω θα με αγαπήσετε όλοι και προπάντων όλες γιατί πραγματικά ένας φτερωτός άγγελος. Η μαμά μου τουλάχιστον θεωρεί ότι είμαι πολύ όμορφος και ικανός να διοικησω αυτό τον τόπο. Σας αγαπώ όλους να είστε καλά και να θυμάστε ότι ο νέος δήμαρχος δεν επιτρέψει την στάθμευση σε μπάρες. Είναι ντροπή να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πανέμορφη Αριδαία μας. Μ. Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ; ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  18. Οπωσδήποτε κατακριτέο το συμβάν. Αλλά, γιατί τώρα ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες, όταν παρόμοιες καταστάσεις είναι καθημερινό και εξοργιστικό φαινόμενο στην ¨επικράτεια" της Αριδαίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το θέμα είναι να είσαι πατριώτης , τώρα αν είσαι αγενής τσομπανος ή μάμελουκ δεν έχει και πολύ σημασία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έλα ντε°°° γιατί οι μαλακές κρίνουν ένα`κατακριτέο συμβαν`°°°και δεν βγάζουν ένα παράσημο από την βαθιά τσέπη του παντελονιού τους να τελειώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί εφαρμόζεται κανένας νόμος, ακόμα και τον αντικαπνιστικό κάποιοι θέλουν να τον πετάξουν στα σκουπίδια, αλλά δεν θα τους περάσει , πάρτε το χαμπάρι οι ιδιοκτήτες στις καφετέριες- μπαρ της Αριδαίας όποιος καπνίζει θα καλείται η αστυνομία ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News