Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ανδρίτσος, Πλιόγκας και Λόγγος από την Πέλλα τοποθετήθηκαν Διοικητές σε Νοσοκομεία

Ανακοινώθηκαν οι Διοικητές

Με πρόσωπα από την Πέλλα, ανακοινώθηκαν οι Διοικητές των Νοσοκομείων.

Συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας (Αποκεντρωμένη Ο.Μ. Γιαννιτσών) τοποθετήθηκε Υποδιοικητής ο Βαγγέλης Λόγγος, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς Διοικητής ο Γιάννης Ανδρίτσος και στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Διοικητής ο Ηλίας Πλιόγκας.

Δείτε όλη τη λίστα με ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

28 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.
    ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε να ρωτησει τον Σαμαρα και ν απαντησει χα..χα...χα..

      Διαγραφή
  2. Axaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Τέκος στο κομματικό κράτος!
    Ο καιρός των άριστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΕ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ

      Διαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακομα και σε αυτο η αλμωπια στην απεξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν σας γαμαει κανεις, βοδια ησασταν βοδια θα παραμεινετε

      Διαγραφή
    2. ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ... ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΛΟΚΟΠΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ? ΟΥ ΡΕ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΗΤΕ ΤΗΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΓΑΠΕΣ ΘΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  5. κ. Πρόεδρε της ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας, επειδή σίγουρα έχεις καλή μνήμη ακόμη και από εξέδρας προεκλογικά τον καιρό της ψηφοθηρίας όταν η τοπική κοινωνία είχε ξεσηκωθεί για την υποβάθμιση της Αλμωπίας στο σχηματισμό του ψηφοδελτίου στο νομό μας, θυμάσαι τι μας έλεγες; Ε λοιπόν η υποβάθμιση συνεχίζεται ενώ εσύ ποιείς την νησα γιατί:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά και ξήθηκε, μια ζωη βόδια θα ειστε εκεί στην Αλμωπία, και μόλις ερθουν οι βουλευτες ολοι οι υποτακτικοι σκιφτοι φιλήστε τους τα πόδια και δεν θα τους κοιτάτε στα ματια, ετσι σας θελω δούλους.

      Διαγραφή
  6. Μετά από το γραφείο του κυρίου Καραμάνη τώρα και υποδιοικητης!!!
    Μάλιστα, κανένας άλλος να μην δουλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δάσκαλοι και καθηγητές με κομματικά ενσημα γιναν διοικητες σε νοσοκομείο. Έτσι θα πάμε μπροστά; Χειρότεροι από ολους. Τι ξέρουν από την υγεία και τα νοσοκομεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς τους άριστους!!!!Που θα σώσουν κ θα αναβαθμίσουν το Ε.Σ.Υ.
    έχουμε τους ηγέτες που μάς αναλογούν!!!είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!Όλοι με μάστερ διοίκησης του τομέα υγείας!!!ανιδεα κομματικά στρατιωτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτη η αξιοκρατια σας ρε παιδια, ποσο ποιο χαμηλα ρε Μητσοτακη; πιστευα οτι θασουν διαφορετικος, γιατι πρεπει να ξεπληρωνεις γραμματια; αντε οι βουλευτες μας ειναι αδιαφοροι ειτε υπαρχουν ειτε οχι σαν να μην υπαρχουν, εσυ ρε Μητσοτακη γιατι; βαλτε ενα τελος στα κοματικα στρατιωτακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αισχος.Ντροπη.Ουτε τα προσχήματα δεν κράτησαν οι άριστοι. Μετάνιωσα που τους ψήφισα.Περιμενα ότι θα έκαναν κάτι για τη Μακεδονία μας κι αυτοί ήθελαν μόνο τις καρέκλες.Ντροπη γυρίσαμε στην εποχή που το κράτος ήταν λάφυρο του κόμματος.Που είναι η διαύγεια και η αξιοκρατία; Τι σχέση έχουν αυτοί με το χώρο της υγείας; Ντροπή σ αυτούς και σε μένα που τους πίστεψα και τους ψήφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανδριτσος πολλά χρόνια με την διοίκηση με εμπειρία και γνωση...Καλός ήταν να διοικεί την περιφέρεια... Τώρα δεν μπορεί να διοικεί ενα νοσοκομείο, Πλιογκας ,δασκαλος,με μεταπτυχιακό,συγγραφέας..Πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση...Πολύ ικανός και ευστροφία και και... Λογγος σπουδές στο εξωτερικό... γραφειο μελετων ,ικανότατος, με λόγο καλό ,διέπρεψε στο υπουργείο γεωργίας και ποτέ δεν ήταν στο γραφείο καρασμανη .Στάθηκε πολύ υψηλά στα καθήκοντά του ως πρόεδρος στην ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ και όχι μόνο... Τώρα αν ζήλεια....ΞΥΔΙ !!!×

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αμφιβάλλει κάποιος ότι ο Λόγγος ήταν στο γραφείο-κύκλο του Καρασμάνη?
    Τι πτυχίο έχει ο Λόγγος? Γιατί το κρύβει?
    Λέει ότι σπούδασε στο εξωτερικό? Ξεκάθαρα τελείωσα εκεί και πήρα το τάδε πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά που γλιτώσαμε από το κομματικό κράτος του σύριζα!
    Ο θεός μας φύλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ζηλειαρογατοι της καρπαζιας δεν λετε τίποτα, για τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που αραξαν στις καρέκλες τους,ο μεν ένας μέχρι χθες, ο αλλος μέχρι να λήξει η σύμβαση του, ντεμέκ το παίζει και σοσιαλιστής και ιδεολόγος, διακρίθηκε αν και γιατρός, για την ανυπαρξία του,και τις ιδεοληψίες του, χωρίς να έχει ευαισθησία να παραιτηθεί,αν και βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ .Ντροπή!! Και οι τρείς που διορίστηκαν με περγαμηνές γνώσης και ικανοτήτων, Αρχη άνδρα δεικνυσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι για περίθαλψη , αλλά όχι για νοσοκομείο.
      Η ηλιθιότητα θέλει απλά στοργή.

      Διαγραφή
  16. Στα νοσοκομεία διοικητές βάζουν κομματικούς μια ζωή. Γιαυτό και αυτά πάνε μπροστά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Βαγγέλης Λογγος ποτέ, δεν ήταν στο γραφείο του Καρασμανη.Απλα τοποθετήθηκε ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,αν δεν είχε πτυχίο δεν θα μπορούσε, γιατί όλα ερευνώνται εξονυχιστικά ,από τις νομικές υπηρεσίες του υπουργείου και μάλιστα έχει δύο μεταπτυχιακά!! Μήπως πρέπει να σου τα στείλει στο σπίτι; Τι δεν καταλαβαίνεις ανόητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σώπα ρε θηρίο μόνος τόγραψες ολο αυτό; αρα αξίζεις ρε θηρίο, ασε να βελάζουν τα πρόβατα...και τα βόδια της Αλμωπίας.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΎΡΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ?
      Ή ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ 1000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  18. ΡΕ ΦΙΛΕ 4.25 ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρόκειται για 3 πρόσωπα που έχουν δεχθεί στην πορεία τους έναν ανελέητο πόλεμο για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας. Μακάρι να φανούν άξιοι για την επιλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News