Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Περιμένει απαντήσεις ο Δ. Μπίνος για το ιδιωτικό συμφωνητικό Μπάτση - Μελίτας

Σε τι οφείλεται άραγε η καθυστέρηση στην απάντηση του αιτήματος του κ. Μπίνου;

Απαντήσεις περιμένει ακόμα ο Δημήτρης Μπίνος, όσον αφορά στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και η ιδιώτης Μελίτα Χισκάκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, «την Παρασκευή κατέθεσα αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αλμωπίας, για να μου δοθεί επίσημα το Ιδιωτικό Συμφωνητικό, που συνήφθη ανάμεσα στο Δήμαρχο και την κ. Μελίτα Χιτσκάκη, για τη Διοίκηση του Δήμου, όπως είχα πει στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο στις 31-10-2019». Και πρόσθεσε: «Περιμένω την απάντηση και το Δημόσιο Έγγραφο, όπως το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου».

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ιδιώτης συνεχίζει να βρίσκεται στο Δημαρχείο και να ασκεί… διοίκηση, συμμετέχοντας μάλιστα και σε συσκέψεις με υπαλλήλους και υπηρεσιακούς παράγοντες ή ακόμα και συγκαλώντας τες χωρίς να γνωρίζει κανείς με ποια θεσμική ιδιότητα.

Σε τι οφείλεται άραγε η καθυστέρηση στην απάντηση του αιτήματος του κ. Μπίνου;

13 σχόλια:

  1. Τόσο κακία για μια καρέκλα κρίμα που σε ψήφισα πριν πέντε χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή είμαι φίλος του Δημάρχου,δεν σημαίνει ότι μπορώ να εμπλέκομαι πουθενά.Υπάρχουν νόμοι διαδικασίες και κυρίως πολύ μεγάλο παρελθόν αυτοδιοίκησης το οποίο ο κάθε Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αφήστε τις κατηγορίες και τα κυνηγητά ,ο καιρός περνάει....δουλέψτε..τι είναι αυτά τα ρεζιλίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δουλεψτε ρε κι αλλο τον κοσμο που σας ψηφισε.
    Εσυ μεγαλε που λες δουλεψτε μαλλον βολευτηκες και εσυ απο αυτους που υποσχεθηκε ο Δημαρχουλης σου εεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..λάθος 30 χρόνια εργασίας...συνταξιούχος...αλλά ακόμα δουλεύω..εδώ και κει...καταλαβαίνεις...

      Διαγραφή
  5. Ερωτηση: Αυτος ο Πολιτικος εγκεφαλος εν ονοματι Μελιτινη που χαθηκε?
    Ουτε φωνη ουτε ακροαση...
    Τον αφησατε ξεκρεμαστο το μουλικο σας εεεε?
    Εκανες την δουλεια σου και τωρα στα αζητητα ο Χρηστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρηκα λυση παραιτηθειτε ολοι και να ξαναγινουν εκλογες τοτε θα καταλαβεις ποιοι και ποσοι πιστεψαν σε εσενα χρηστο. Εντολη του λαου τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστα αυτα ρε μπινο που έκανες τον μπατσση δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΘΩΩΝ ΥΠΑΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι ένας άνθρωπος προσφέρει της υπηρεσίες του δωρεάν δεν το λέτε...μπινο ευτυχώς ήταν ο μπατσης και μερικοί ακόμα και σε έκαναν δήμαρχο να ζήσεις το όνειρο και εσύ...Ευχαριστώ θα πρέπει να λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ; Η ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ; Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ; Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ" ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ; ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη ρε 11:27 πηγαινει εκει απο τις 8:00 ως τια 16:00 καθε μερα και δεν εχει οφελος ε; Επειδη το λεει το χαρτι ε; Ρε ουστ...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News