Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

«Επί ποδός» ο Δήμος Σκύδρας για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία

Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη είναι η προσπάθεια του Δήμου Σκύδρας, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ισχυρή βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται στο δρόμο και διασφαλίζουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων, απομακρύνοντας τα ύδατα που προκάλεσε η νεροποντή.

Φυσικά, όλα αυτά υπό τον συντονισμό της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και των συνεργατών της. 




3 σχόλια:

  1. Μπράβο στη διοίκησή της. Εμείς εδώ αγορεύουμε αφ' υψληού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Σκύδρα κολυμπούσαμε το πρωί και κάποιοι έστελναν τα μηχανήματα στην εθνική οδό για να πικαρουν τον Τζαμτζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια γιατι κολυμπουσατε στην σκυδρα μηπως αυτος που εφτιαξε την αποχετευση κατι δεν εκανε καλα στον καιρο των παχουλων αγελαδων.......

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News