Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Υπογράφηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής: Υπογράφηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας

Η Γενική Γραμματέας Προγραμμάτων ΕΣΠΑ κ. Δανδόλου σε επικοινωνία που είχε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή τον ενημέρωσε ότι μόλις υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.

10 σχόλια:

  1. Κύριε Ιορδάνη τώρα που γυρίζει περιμένουμε την καινούργια παιδική χαρά η Αλμωπία γνωρίζει τόσα χρόνια που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε βγήκε το πρόγραμμα; Επί ΣΥΡΙΖΑ.
    Πότε υποβλήθηκε η πρόταση; Επι ΣΥΡΙΖΑ.
    Χρειάζεται λίγη αξιοπρέπεια Ιορδάνη μας, όχι να καμαρώνεσαι σε φωτογραφίες.
    Κανονικά θα έπρεπε να πας μπροστά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να βγείς φωτογραφία και να λες μαζί Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι και τους καταράκτες ο συριζα τους εφερε, και τα νερα του Ποζαρ ο συριζα τα κατεβασε, οσο για την Ακρόπολη καλα που ησασταν εσεις, μεχρι και το χριστο εσεις τον αναστήσατε.

      Διαγραφή
    2. αστο Μπούλη για να πιάσεις τον Γιορδάνη στο στόμα σου εισαι πολύ μικρός, πιάσε καμιά μολότωφ εχετε δουλια της επόμενες μέρες.

      Διαγραφή
  3. Το πρόγραμμα προκηρύχθηκε, το έργο υποβλήθηκε και εγκρίθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε Δελτίο Τύπου του Γιάννη Σηφάκη στις 25/06/19 την ημέρα που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή το έργο που υπεβλήθη από το Νοσοκομείο Πέλλας. Για πολλά χρόνια οι πολιτευτές της ΝΔ θα παινεύονται για τα έργα που εγκρίθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα εκτελεστούν αυτά τα χρόνια καθόσον στην Πέλλα δόθηκαν 20 φορές περισσότερα χρήματα επι ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με ότι πήρε η Πέλλα από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου. Οι Βουλευτές και ο Αντιπεριφερειάρχης ας εγκρίνουν έργο που θα φέρει την δική τους σφραγίδα και ας το προβάλλουν ως επιτυχία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα αγαπητε Γιαννη ξερεις ποσα εργα απο το 80 κ εδω εχουν εγκριθει απο πριν και εγκαινιαστηκαν απ τους επομενους; σε πληροφορω εκατονταδες χιλιαδες, και συ μας λες τωρα για μια σταγονα στον ωκεανο και νομιζεις κατι μας λες και κορδονεσε, ελεος ρε φιλε χαμηλα την μπαλλα μαθε λιγο απ την Ντορκα και ασε της μεγαλοστομιες.

      Διαγραφή
  4. Συγγνώμη, αλλά όταν λέει το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας ποιο εννοεί? Της ΄Εδεσσας ή των Γιαννιτσών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφάκη από βουλευτής με βαρβάτα -λέμε τώρα χαχα- δελτία τύπου κατέληξες blogger- σχολιαστής; Ρε πως τα φέρνει η ρημάδα η ζωή χαχαχα και σου τα λέγαμε αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ εβγαλε αυτη την φορα εναν, για αυτό δεν βγηκε ο Γιάννης που ειναι δευτερος με περισσοτερες ψηφους απο τοτε που κερδισε το Κομμα του. Την αλλη φορα θα βγαλει δυο ή τρεις. Ετσι θα ξαναβγει βουλευτης απο την Αλμωπία- Εδεσσα- Σκυδρα και οχι μονο Γιαννιτσιωτες ( κάτι που μαλλον δεν το πολυθελεις οπως φαινεται..Νομοτελειακά ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναείναι κυβέρνηση και εσυ θα μείνεις με την κακια σου..

      Διαγραφή
    2. καθομαι και σκεφτομαι το ποσο καυλα ειναι να εισαι βολευτης, ξεσκιζοντε τα λαμογια να υπηρετησουν τον Ελλ. λαο, κοιμουντε ξυπνανε πως θα κανουν τον λαο να περναει καλυτερα, χυνουν αιμα και δακρυα για τον απλο λαουτσικο, κ εσυ Σιφακη ετσι αγωνιζεσε για το καλυτερο του λαου, ετσι δεν ειναι; ε; ε;... εεε; ετσι δεν ειναι; ε;ου να μου χαθητε τενεκεδες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News