Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Γιάννης Κετικίδης: Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

O κ. Μπίνος έβαλε στοίχημα ότι ο κ. Κετικίδης στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος με τον σημερινό Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, μιλώντας μάλλον… από εμπειρία

Ολομέτωπη επίθεση δέχτηκε ο Γιάννης Κετικίδης από την αντιπολίτευση, με αφορμή τη δήλωση που έκανε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι «η αντιπολίτευση δεν μπορεί να κατανοήσει το ρόλο της, λειτουργεί σαν τροχοπέδη βάζοντας εμπόδια στη διοίκηση του Δήμου». Και πρόσθεσε ο κ. Κετικίδης: «Εγώ νομίζω κύριοι ότι δεν προήλθαμε από παρθενογένεση και μην κάνετε κάθε φορά ότι ανακαλύπτετε την Αμερική. Κάποιες φορές είναι πράγματι αστείες οι θέσεις και οι κριτικές σας, αν αναλογιστούμε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Με επιλογές προσώπων, με Δημάρχους που έχουν περάσει ανά τα έτη και όλα αυτά που έχουν γίνει. Οπότε, οι κριτικές για επιλογές, δεν χωρούν στο συγκεκριμένο σημείο. Και νομίζω ότι ορισμένοι είναι γεννημένοι για την αντιπολίτευση, είτε γιατί απέτυχαν να διοικήσουν, είτε γιατί μόνο εκεί μπορούν να σταθούν».

Η παραπάνω δήλωση ήταν αρκετή για να δεχτεί έντονη κριτική. Η Γεωργία Αμπάρη του απάντησε ότι «κάποιοι δεν έχουν τιμή εξαγοράς», ο Σάκης Χατζηδημητρίου του είπε πως «δεν γεννηθήκαμε όλοι πρίγκιπες», ενώ ο Δημήτρης Μπίνος τον κάλεσε να σεβαστεί τα όσα έλεγε όσο ήταν συνεργάτης του.

Λίγο αργότερα ο κ. Μπίνος έβαλε στοίχημα ότι ο κ. Κετικίδης στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος με τον σημερινό Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση, μιλώντας μάλλον… από εμπειρία. Έτσι, ανέσυρε στη μνήμη μας δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν ο κ. Κετικίδης, όσο ήταν Αντιδήμαρχος του κ. Μπίνου.

Ήταν το Μάιο του 2016, λίγο καιρό πριν αντικατασταθεί από Αντιδήμαρχος, όταν σε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Κετικίδης υπεραμυνόταν του κ. Μπίνου και μάλιστα δήλωνε με ειρωνικό τρόπο προς την τότε αντιπολίτευση ότι και αυτός είναι… ανιψιός του κ. Μπίνου. Σε δήλωσή του τότε ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε μια οικογένεια».


Παρόλαυτά, λίγο καιρό μετά ο κ. Μπίνος έγινε για τον κ. Κετικίδη… ο χειρότερος Δήμαρχος.

6 σχόλια:

  1. Ασχολείστε με το μανεκεν και παίρνει αξία. Όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τα έχεις πρήξει ρε Μπίνο ασε τους ανθρώπους που σε νίκησαν να κυβερνήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα σου φαίνεται να μπορούν να κάνουν έργω??? Τα παιδιά δεν μπορούν να ασκήσουν διοίκηση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι αντιπολίτευσης στην αντιπολίτευση!!! Απλά πράγματα....

      Διαγραφή
  3. Σιγά τι μανεκέν χαχαχαχα τεμπέληδες είναι ου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρωτάω τι δουλειά κάνει ο κετικίδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας πουνε οι αντιδήμαρχοι τι θα κάνουν τώρα ως οι πρώην του Μπίνου και νυν του Μπάτση με τα καταστήματα της Αριδαίας που μόλις άρχισαν λίγο τα κρύα και οι βροχές οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης έκλεισαν ξανά με νάυλον τα πεζοδρόμια. Υπάρχουν οι μαγαζατορες, πολίτες που υπακούν στο νόμο και αυτοί που παρανομούν. Δεν υπάρχουν οι ψηφοφόροι σου και οι ψηφοφόροι του. Τι θα κάνετε τωρα με αυτούς τους ίδιους που παρανομούν κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News