Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

The Voice: Το «καυτό» τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στο χορό θέλησαν να το ‘ρίξουν οι coaches του The Voice και δη στο… Πέρσικο τσιφτετέλι!

Με αφορμή την εμφάνιση μιας διαγωνιζόμενης, οι τέσσερις κριτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να την κερδίσουν στην ομάδα τους. Έτσι και ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να προκαλέσει την Έλενα Παπαρίζου να χορέψει ένα εκρηκτικό τσιφτετέλι για να την κάνει δική της.

Κάτι βέβαια που και οι υπόλοιποι παρακίνησαν, σε συνδυασμό με την μπάντα του τάλεντ σόου, με αποτέλεσμα η αγαπημένη τραγουδίστρια να σαρώσει την σκηνή του The Voice με την παρουσία της.

«Πες Έλενα, θα χορέψεις τσιφτετέλι;» ρώτησε ο Έλληνας σταρ την καλή του φίλη για να συνεχίσει λέγοντας «αν η Έλενα χορέψει τσιφτετέλι, εγώ, λέω να πας με την Έλενα. Αν χορέψει τσιφτετέλι η Παπαρίζου, που δεν την έχω δει ποτέ να χορεύει τσιφτετέλι».

«Όταν χορεύω τσιφτετέλι, χορεύω πολύ συγκεκριμένα» ανέφερε η Έλενα για να συνεχίσει, λίγο πριν ανέβει, συμπληρώνοντας: «Συνήθως τα Πέρσικα. Δεν θα χορέψω… Μαέστρο μην παίξεις… Δεν θα χορέψω στην τηλεόραση τσιφτετέλι!».

Την δήλωση, βέβαια, της Έλενας Παπαρίζου ήρθε να διαψεύσει λίγα μόλις δευτερόλεπτα η ίδια με τον απολαυστικό της χορό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News