Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Τζαμτζή με Μπάτση και Παρούτογλου για την ύδρευση της Αριδαίας - Η Περιφέρεια θα δώσει τη λύση

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με Δήμαρχο Αλμωπίας για την ποιοτικά και ποσοτικά άριστη ύδρευση της Αριδαίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής συναντήθηκε, στο γραφείο του, με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση, προκειμένου να συζητήσουν το επείγον ζήτημα ασφαλούς ύδρευσης της Αριδαίας. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας κ. Νικόλαος Παρούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς η ύδρευση της Αλμωπίας και οι ενδεικνυόμενες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν ώστε να εξασφαλιστεί νερό άριστων ποιοτικών προδιαγραφών και σε επαρκείς ποσότητες για όλο τον χρόνο. Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν η δρομολόγηση υλοποίησης του έργου σύνδεσης της υδρευτικής γεώτρησης Σωσσάνδρας με το υδροδοτικό δίκτυο της Αριδαίας. Μία λύση η οποία αναμένεται να εξασφαλίσει τις ζητούμενες ποιοτικές και ποσοτικές προδιαγραφές υδροδότησης.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρει:

«Η Αλμωπία διαθέτει πλούσιους υδάτινους πόρους αλλά είναι σημαντικό να διαχειριζόμαστε τους πόρους αυτούς με σύνεση και υπευθυνότητα. Δρομολογούμε με τον Δήμαρχο Αλμωπίας μία τεχνική λύση η οποία είναι εφικτή και αναμένεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε οι κάτοικοι να απολαμβάνουν νερό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και σε ποσότητες που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Μας ενδιαφέρουν τα μεγάλα έργα υποδομών αλλά, ταυτόχρονα, χρειάζεται να συνεργαζόμαστε για την επίλυση καθημερινών ζητημάτων που συνδέονται με την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων της περιοχής μας. Η υλοποίηση του έργου ξεκινά άμεσα».

10 σχόλια:

  1. Καλώς τα παιδιά....
    Τσίπρας-Καμμένος!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος περίμενες να το λύσει; Ο Μπάτσης; Αυτός το μόνο που μπορεί να λύσει είναι τα κορδόνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου κοπεί ο βήχας μην αγχώνεσαι. Εσύ ξέρεις να δένεις τα κορδόνια σου; Μπα δεν σε κοβω

      Διαγραφή
    2. κορδονια μπορει να μην ξερει να δενει οπως και εσυ,αλλα αυτος καταφερε να ειναι δημαρχος..οκ;;

      Διαγραφή
  3. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΛΑΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να δούμε γιατι εχουμε πει το νερό νεράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά τι θέτε πορτοκαλάδα ή λεμονάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5αυτη είναι η γεώτρηση που έγινε επί ΖΙΑΚΑ η άλλη. Γιατί εκείνη την βγάλανε ότι δεν πληρούσε τα στάνταρ της Ευρώπης στο ΑΡΣΕΝΙΚΟ
    Η θα γίνει καινούργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News