Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Μύκονος: Καυτές φοιτήτριες με όρεξη για παιχνίδια - Η μία καλύτερη από την άλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσία της κάμερας, δεν έδειχνε να απασχολεί τις φοιτήτριες

Εμφανίστηκαν όλες μαζί στην παραλία και ανέβασαν το θερμόμετρο. Η παρουσία της κάμερας, δεν έδειχνε να απασχολεί τις φοιτήτριες...

Μύκονος! Εκεί που η παρέλαση αιθέριων υπάρξεων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το φθινόπωρο!

Μετά τις εκρηκτικές Ρωσίδες και Ρουμάνες που αναστάτωσαν την Ψαρρού, ήρθε η σειρά για μια παρέα από Ιταλίδες φοιτήτριες να ανάψουν φωτιές στο νησί των Ανέμων!

Τα νεαρά κορίτσια εμφανίστηκαν στον Ορνό φορώντας αποκαλυπτικά μαγιώ και με τις αναλογίες τους και τις καυτές πόζες που πήραν με φόντο τα κρυστάλλινα νερά της κοσμικής πλαζ, ανέβασαν τους παλμούς των αρρένων λουομένων.

Έπειτα από τα πλάνα του Mykonos Live TV θα καταλάβετε γιατί οι Ιταλίδες θεωρούνται από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News