Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας ο Δήμος Αλμωπίας

Η καθυστέρηση οφείλεται πιθανότατα στη συνεργασία με την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου, καθώς όπως όλα δείχνουν Αντιδήμαρχος θα οριστεί ο Τάσος Θεοδωρίδης

Η καθημερινότητα και ιδιαίτερα η καθαριότητα, είναι αδιαμφισβήτητα το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο τον πολίτη του Δήμου Αλμωπίας.

Με αυτό το δεδομένο, μπορεί να θεωρηθεί και φάουλ του νέου Δημάρχου Χρήστου Μπάτση το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ορίσει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τη στιγμή που τα προβλήματα... τρέχουν.

Ο ίδιος βέβαια διαθέτει τη σχετική εμπειρία, καθώς το 2014 είχε οριστεί πρώτος Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, θέση που διατήρησε για περίπου τρία χρόνια. Ωστόσο, χρειάζεται άμεσα να ορίσει το πρόσωπο που θα διαχειριστεί αυτόν τον κρίσιμο τομέα.


Η καθυστέρηση οφείλεται πιθανότατα στη συνεργασία με την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου, καθώς όπως όλα δείχνουν Αντιδήμαρχος θα οριστεί ο Τάσος Θεοδωρίδης. Ωστόσο, ο νέος Δήμαρχος είχε τρεις μήνες να προετοιμαστεί.

Ουσιαστικά, την καθημερινότητα του πολίτη δεν θα τη διαχειριστεί η παράταξη μέσα από την οποία εξέλεξε Δήμαρχο ο κόσμος, αλλά η τέταρτη σε δύναμη παράταξη των τελευταίων εκλογών. Έτσι ο νέος Δήμαρχος απεμπολεί μια μεγάλη ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί καλύτερα από τους προηγούμενους.

13 σχόλια:

  1. Ναι ρε εξυπνε η εικονα στη φωτο εγινε απο της μια του μηνος που ανελαβε ο Μπατσης π@νηβλ@κ@......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπινος τέλος. Τώρα Μπάτσης. Άρα άσε αυτή την καραμέλα. Ήρθε η ώρα της κρίσης. Φαγώθηκε να γίνει δήμαρχος. Ας χορεψει τώρα.

      Διαγραφή
    2. 10.05και άλλοι φαγώθηκαν να γίνουν δήμαρχοι.το πρόβλημα σας είναι ότι ο Μπάτσης έπεισε τον κόσμο.ο Μπινος ήταν ήδη αλλά παρά τις αισιόδοξες φωτογραφίες του υπερπαραγωγές δεν τα κατάφερε.δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις

      Διαγραφή
  2. ante να σε δουμε χρηστακη της καρδιας μας αρχισες βλεπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Νικολάκης μεροκάματο ψάχνει...δεν είναι θέμα πασοκ...

      Διαγραφή
  4. δυστυχώς για το Μπάτση δεν υπάρχει περίοδος χάριτος.Ούτε χρόνος προσαρμογής.Ήθελε με πάθος να διοικήσει το Δήμο! Σημαίνει είχες σχέδιο φίλε...καιρός να το δούμε.Ήθελε πάσει θυσία να διακυβερνήσει τον τόπο: καιρός να σε δούμε αγαπητέ Χρήστο.Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους.Ο κύριος Θεοδωρίδης θα πρέπει να πάρουν φωτιά τα μπατζάκια του αν θέλει να τα καταφέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ?? Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ? Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ? Ο ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ? Η ΛΗΔΡΑ? Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΤΣΗΣ????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥ ΠΑΙΖΕΙ... ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΡΚΕΖΟ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλοι είμασταν κάποια στιγμή ΠΑΣΟΚ ρε παιδια.45 % ποσοστό είχε αυτό το κόσμο.Όποιος βρίζει το Πασοκ βρίζει κάποιον συγγενή βρίζει κάποιον φίλο βρίζει κάποιον δίπλα του.Το θέμα είναι ότι ο κόσμος αλλάζει κι εμείς μιλάμε με εκφράσεις και ιδέες παλιές...
    είμαστε Ενημερωμένοι για το τι συζητιέται στην Ευρωβουλή σήμερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταύρο, τι γίνεται ρε παιδί; Όλα τα στραβά και τα ανάποδα, τώρα βγήκαν στον Δήμο; Με το προηγούμενο όλα έβαιναν ομαλώς; Να γίνει τότε μια πρόταση από όλους τους κατοίκους της Αριδαίας, ο μεσιέ Μπίνος να καθιερωθεί μόνιμος δήμαρχος στην εδώ, μήπως δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να το χωνεψουν παρά μόνον εάν τους βολεψει κσπου

      Διαγραφή
  8. εννοείτε πως πάντα υπήρχαν δυσκολίες και παλιά και σήμερα...το θέμα είναι ότι ο κόσμος είναι πιο απαιτητικός γιατί απλά αρχίζει να κατεβαίνει απ τα δένδρα...Ουγκ...και σιγα σιγά θα σταματήσει να περπατάει με τα τέσσερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουγκ συριζαίε νεόπλουτε.....στα τέσσερα στα τέσσερα...ουγκ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News