Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Σοβαρός κίνδυνος στον πεζόδρομο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Θα είναι καλό να υπάρξει σχετική μέριμνα, για να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο ατύχημα

Ένας σοβαρός κίνδυνος υπάρχει στον κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας. Συγκεκριμένα, τα πτυσσόμενα φωτιστικά που χρησιμοποιούνται ως εορταστικός διάκοσμος -τα περισσότερα εξ αυτών, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές προφανώς λόγω του αέρα, με αποτέλεσμα να κρέμονται και να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσουν. Θα είναι καλό να υπάρξει σχετική μέριμνα, για να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο ατύχημα.

11 σχόλια:

  1. ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ! ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν διεκρινα καμια επιθετικοτητα στο αρθρο ως προς την σημερινη δημοτικη αρχη. Εσυ μαλλον εχεις τις εμμονες σου.
      γι αυτο θα πονας...... ΠΟΛΥΥΥΥ

      Διαγραφή
    2. Άρα επειδή η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν αδιάφορη να τα αφήσουμε να πέσουν. Τι λες ρε μεγάλε. Πολύ μυαλό πρέπει να έχεις εσύ. Συγχαρητήρια. Σαν του δημάρχου σου είναι το μυαλό σου.

      Διαγραφή
    3. Καλός είσαι μπράβο επειδή δεν έκανε κάτι ο προηγούμενος να μείνουν έτσι να σε χαίρονται εκεί στον δήμο κόψτε την αλαζονεία ο χρόνος μετράει αντιστροφα ούτε που θα καταλάβετε ποτέ θα έρθει η μέρα εκλογών

      Διαγραφή
    4. ΡΕ 9.57 ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Κ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΞΥΝΕΣΕ ΣΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΜΥΑΛΟ?

      Διαγραφή
  2. Όπως λέγατε και εσείς πρώτα Πάμε να το πούμε στο δήμο δεν τα ανεβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι πριν ένα μήνα όλα ήταν τέλεια.Τωρα καταστράφηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν ρωτάτε αυτόν τον άνθρωπο που έγινε δήμαρχος ποιο σύστημα θα εφαρμόσει στην άρδευση. Η ασχετοσυνη του Μπάτση είναι επικίνδυνη και αν δεν τον μαζέψουν θα κάνει τραγικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι και επικινδυνη, νομιζω πως υπερβαλεις

      Διαγραφή
  5. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΕΣΥ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπομονη δημαρχε, αγωνισου προσπαθησε και θα δικαιωθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News