Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΟ Σειρήνα - Αλμωπός Αριδαίας 0 - 5

Δείτε τις συνθέσεις των ομάδων

Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Αλμωπός Αριδαίας επικρατώντας με σκορ 0-5 απέναντι στην ομάδα της Σειρήνας στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών.

Παρουσία περίπου 150 φιλάθλων, πολλοί εκ των οποίων ήταν από την Αριδαία, ο Αλμωπός ήταν αποφασιστικός από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και γρήγορα πήρε το προβάδισμα με τον Λεωνίδα Κωστούλα στο 12ο λεπτό με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από όμορφη ενέργεια του Αλέξη Μεντή από τα δεξιά. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη συνέχισε στο ίδιο τέμπο και πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Ραφαήλ Πέττα στο 35ο λεπτό με αριστερό σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνοντας το 0-2 το οποίο και έμελλε να είναι το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αλμωπός πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στο 50ο & 53ο λεπτό με τους Νικολίτσα και Μεντή αντίστοιχα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Στέφανος Ντόγος στο 73ο λεπτό με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Την επόμενη αγωνιστική και 2η για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Αλμωπός αντιμετωπίζει στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας την Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 16:00 σε ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει.

Οι διαιτητές:
Πάνου, Θανασιάς & Διαμαντής

Οι συνθέσεις

ΑΟ Σειρήνα: Μπακιρτζής, Λιούρας, Τριμίντζιος, Παπαδόπουλος, Μουζακίτης, Ζολώτας, Αποστόλου, Ντόλιας, Φετσιάνης, Μπιζιώτας, Φαρλατάρας.

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Τζιμογιάννης, Προκοπίου, Ναουμίδης, Στογιαννίδης, Ασλαμπάλογλου (76’ Γιαννόπουλος), Ντόγος, Μεντής (79’ Κάρτζιος), Πέττας (73’ Καραγιάννης), Νικολίτσας, Κωστούλας (70’ Ξόμπλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News