Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρένο στα Διαβατά

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν φορτηγό αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση και συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία

Για το τραγικό δυστύχημα με μια νεκρή έγκυο μετά από σύγκρουση φορτηγού με αμαξοστοιχία στα Διαβατά, Θεσσαλονίκης εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν φορτηγό αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91.

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (19-08-2019) σε ισόπεδη διάβαση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης ημεδαπής επιβάτιδας του αυτοκινήτου και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Η νεκρή, 41 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», ενώ ο 50χρονος οδηγός στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News