Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Έπεσε η «αυλαία» για το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - ΔΕΙΤΕ εικόνες από την τελευταία Συνεδρίαση που δεν έγινε ποτέ

Η ιστορία έγραψε και έμελε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ αυτή η τελευταία Συνεδρίαση, η οποία επισφραγίζει μία πενταετή δημοτική περίοδο

Έπεσε η «αυλαία» για το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει το απόγευμα της Τρίτης όμως αναβλήθηκε καθώς δεν υπήρξε απαρτία.

Παρόντες ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σίμος Σωτηριάδης, η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Μπαγκή, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Στέφανος Αβραμίκας, Γιάννης Ρώσσης και Μαρία Τραϊανού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Πασόης, Γεωργία Αμπάρη, Νίκος Παρούτογλου, Γιώργος Χατζηγιαννίδης, οι Πρόεδροι Αριδαίας, Προμάχων, Όρμας και Λουτρακίου, υπηρεσιακοί παράγοντες εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πολίτες.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Κετικίδη και Δημήτρη Βέσκο, έφτασαν στην αίθουσα μετά την αναβολή της Συνεδρίασης, 35 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Η ιστορία έγραψε και έμελε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ αυτή η τελευταία Συνεδρίαση, η οποία επισφραγίζει μία πενταετή δημοτική περίοδο. 











































3 σχόλια:

  1. Αυτοί που άργησαν 35 λεπτά ας κατέβουν από το καλάμι γιατί θα σπάσει και θα πέσουν απότομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Αδειασαν θέσεις στο καλαμι

      Διαγραφή
  2. Δε βλέπω να πέφτουν όμως.. Τα πρόβατα είναι πολλά και τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News