Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Άννα Βίσση: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα

Δείτε την ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Μια φωτογραφία που δεν είχαμε δει ξανά από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα ανάρτησε η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 36 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου του 1983, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους, Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News