Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Επεισόδιο με αποδοκιμασίες και γιαούρτια στο σκάφος του Καμμένου στη Μήλο

Τι αναφέρει ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ

Ένα περιστατικό με εμπλεκόμενο τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, φέρεται να έλαβε χώρα στη Μήλο. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Lykavitos.gr ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδαμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας. Εκεί έγινε δέκτης σφοδρών αποδοκιμασιών από συγκεντρωμένους.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Lykavitos, πρόκειται για μία ομάδα ντόπιων, οι οποίοι φώναζαν «προδότη της Μακεδονίας» τον Πάνο Καμμένο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πετάξουν μέχρι και γιαούρτια.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα δημιουργήθηκε και επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και μιας υπαλλήλου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του.

Οι ντόπιοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το σκάφος φαίνεται να φώναζαν ότι «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα τόσο πολυτελές και ακριβό σκάφος", την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει».

Φέρεται να ακούστηκαν χοντρές κουβέντες όπως «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής», «μιζαδόρε».

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για το περιστατικό

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε το κόμμα την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

11 σχόλια:

  1. Άντε ρε παλιό μπούλαρε που βγήκες με το όνομα της Μακεδονίας και στο τέλος για να μη χάσεις την καρέκλα σου, παλιό μ.....α την πούλησες για να γυρίζεις με κότερα και αεροπλάνα και να κάνεις τον μάγκα με τα λεφτά του ελληνικού λαού με τον άλλο τον ηλίθιο τον τσίπρα που δεν ξέρει τι σημαίνει Ελλάδα και πατρίδα.
    Πάνε ρε παλιοχοντρέ να μοιράσεις τα λεφτά που πήρες από την πούληση της Ελλάδος μαζί με τον άλλον τον π..... τον κοτζιά. Τώρα ρε α΄΄΄΄΄΄ες γιατί δεν μιλάει κανένας για τα σκόπια; Δεν θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ; Εσείς γιατι σκοτωθήκατε να δώσετε το όνομα; Καλά σε είπανε ρε προδότη. Και στα.......μου αν έχεις εσύ διαφορές με τον Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ρε μαλακα θες να μας πεις οτι καλα τουκανε ο αρχιμαφιοζος με τους μπραβους του; κ εσυ κανα γαμημενο παιδι του πειραια θασε, προσκυνα τους εγκληματιες παλιομαλακα, γλυψτους και γινε ποιο προδοτης απ αυτους που πουλησαν την Μακεδονια, και ξες ποιοι ειναι αυτοι ρε θεωτρητικε; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Εσυ πολλα λες. Μαζευε συμμετοχες για το συλλαλητήριο.
    Α και το πανο μη ξεχασεις.
    Η Μακεδονηα ειναι ελληνικη.
    Ξεκινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ11. 30με ποιον είσαι? Με το Γιάννη η το θεριό? μάλλον την πάρτη σου κοιτάς μονο

      Διαγραφή
    2. Εγω ειμαι με τους πρεζεμπορες.
      Ψαχνεις τη δοση σου μπατριωτ;

      Διαγραφή
    3. Εσένα ψάχνω 4.39 η μάλλον σ έχω βρει.σου ρχομαι

      Διαγραφή
  3. Μήπως κάποιος άλλος ήταν εμπλεκόμενος σταυρο; Για ψάξε το καλύτερα..αν θες φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καριόλης ο Μαρινάκης αυτο το αρχίδι του Πειραια, αυτοι που ασελγουσαν σαραντα χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο, αλλα τωρα με τον Ιβάν θα μπουκωσει το στομα τους

      Διαγραφή
    2. ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ 5 ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΗΘΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΚΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ? ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟΛΗ ΚΟΜΠΛΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

      Διαγραφή
  4. Από ότι βλέπεις το άρθρο σου είναι φούσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φούσκα ειναι ο κώλος της θειας σου βλάκα, οπως τα γραφει ετσι ειναι, μηπως δεν το διαβασες ζώων;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News