Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Διαψεύδει ο Σταύρος Αναστασιάδης ότι συμφώνησε με τον Χρήστο Μπάτση

Τι ειπώθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση

Συνάντηση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η παράταξη του Σάκη Χατζηδημητρίου, όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το Aridaia News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκε η πορεία μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και ο επικεφαλής θέλησε να καταστήσει σαφές ότι θα πρέπει να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των μελών του συνδυασμού και να λαμβάνονται συλλογικές αποφάσεις.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα ότι ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Αναστασιάδης έχει συμφωνήσει να πάει στην παράταξη του νέου Δημάρχου Χρήστου Μπάτση.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν ότι κατά την χθεσινή συνάντηση ο κ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε ότι έχει συνομιλήσει με το νέο Δήμαρχο, όμως διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει, καθώς όπως φέρεται να είπε επιθυμεί μια συλλογική απόφαση από το σύνολο της παράταξης.

11 σχόλια:

  1. Εκλειση στην περικλεια θέλουμε καθημερινά
    Πόσιμο νερό βοηθήστε μεγάλο
    Πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλο με εσας στην περικλεια ειναι οτι εχεται δίπλα σας την ΛΑΓΚΑΔΙΑ και νεοεκλεγείς δημαρχος κανοντας την περιβόητη παιδικη χαρά θα ικανοποιηθεί και το δικο σας αίτημα για πόσιμο νερο.

      Διαγραφή
    2. Στη Λαγκάδια δε χρωστάει ο νέος δήμαρχος.ολοι τους στήριξαν Μπινο και Γακή.μαλλον για την παιδική που δεν έγινε ποτέ.πληροφοριακα

      Διαγραφή
    3. Σταματήστε να ποτίζετε τα χωράφια σας με ποσιμο νερό . εάν μπουν ρολογια μια χαρά νερό θα έχετε έξυπνοι της Περικλειας

      Διαγραφή
    4. Η περικλεια έχει τα περισσότερα παιδιά από όλα τα χωριά και πρέπει να έχει καθαρό πόσιμο
      νερό καθημερινά

      Διαγραφή
    5. Ποσιμο καθαρό νερό έχετε δείτε και τα αποτελέσματα του ελεγχου απλά το σπαταλάτε και δεν σκέφτεστε τα πολλά παιδιά σας.τι να πει ο Αρχάγγελος με θολό το νερό τους.

      Διαγραφή
    6. Εκτός από τα παιδιά στην Περικλεια υπάρχουν και αλλού παιδιά έξυπνοι της Περικλειας.ποτιστε τα καλαμπόκια σας και αν περισσέψει πινετε και σεις

      Διαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΣ ΡΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νυχτα μερα τον διαβαζεις.
      δεν βγαινεις απο μεσα.
      καλο αυτο.

      Διαγραφή
  3. Πάντα υπάρχει ένας Εφιάλτης...και στο τέλος θα βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τέτοιες εποχές μόνο για αποστασίες και προδοσίες δεν είναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News