Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Χαλκιδική: Τα βίντεο ντοκουμέντα της φονικής κακοκαιρίας - Νέες εικόνες που κόβουν την ανάσα

"Τρέξε γιατί θα σκοτωθούμε"

Οι εικόνες από εστιατόρια, ξενοδοχεία, δρόμους και γειτονιές στη Χαλκιδική καθηλώνουν. Άνθρωποι σε κατάσταση πανικού προσπαθούν να σωθούν από τη μανία της φύσης. Τα πάντα στη Χαλκιδική αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. "Τρέξε γιατί θα σκοτωθούμε". Οι θυελλώδεις άνεμοι παρασύρουν τα πάντα. "Παναγία μου θα πεθάνουμε"...

Την ώρα που η Χαλκιδική μετράει τις πληγές της και θρηνεί για τους 7 νεκρούς της φονικής κακοκαιρίας, νέα βίντεο με στιγμές τρόμου, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και καθηλώνουν. Τα τράβηξαν άνθρωποι που έζησαν τον εφιάλτη και κατάφεραν να σωθούν. Άντρες και γυναίκες που καρδιοχτύπησαν.

Σε εστιατόριο της Χαλκιδικής, τα πάντα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι πελάτες τρέχουν σε μια προσπάθεια να βρουν ασφαλές καταφύγιο στα ενδότερα και οι υπάλληλοι προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά τζάμια για να αποφευχθούν τα χειρότερα. «Τρέξε γιατί θα σκοτωθούμε» ακούμε ξανά και ξανά στο επόμενο βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ο ήχος της βροχής και των ισχυρών ανέμων προκαλεί πανικό. «Μπείτε μέσα και κάντε γρήγορα» φωνάζουν οι υπάλληλοι σε εκείνους που είναι μπροστά. Οι τελευταίοι με κίνδυνο της ζωής τους, προσπαθούν να κάνουν όσο πιο γρληγορα γίνεται. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξαν τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News