Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Με το «καλημέρα» η πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Τι αναφέρει η νομοθεσία

Το δικό της ενδιαφέρον έχει μία λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Όπως είναι γνωστό, η νέα δημοτική περίοδος ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι από εκείνη τη μέρα έχουμε νέο Δήμαρχο τον Χρήστο Μπάτση.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι το γεγονός ότι η πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων είναι Κυριακή και άρα θα συμπέσει με την πρώτη ψηφοφορία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Και αυτό γιατί, είναι σαφές από το νόμο ότι την πρώτη Κυριακή του μήνα ανάληψης των καθηκόντων στις 10 το πρωί, πρέπει να συγκληθεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να ψηφίσει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έτσι, ο νέος Δήμαρχος θα μπει στα… βαθειά κυριολεκτικά με το «καλημέρα», σε μια διαδικασία ιδιαίτερα κρίσιμη που δεν αποκλείεται να δώσει και το πρώτο στίγμα της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

8 σχόλια:

  1. πρωι πρωι με τη δροσουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακούστετο καλά παλληκάρια.Επειδή ο Βέσκος είναι αυτός που πολύ καλά ξέρετε, δικαιωματικά θα πάει όπου αυτός γουστάρει. Μη θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε δεδομένα. Επειδή λοιπόν ο Βέσκος θσ διαλέξει που θα πάει γράψτε το να το θυμάστε ΒΕΣΚΟΣ= ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ επειδή το αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω θα τον ηθελα προεδρο δημ συμβουλιου, για τα Λουτρα ρε φιλε πολυ ντεμοντε φατσα εχει, σαν να τελειωσε χθες ο εμφυλιος.

      Διαγραφή
  4. όσοι εκλέχτηκαν να μην σταματήσουν να σκέφτονται τα άξια άτομα του τόπου μας που τους κοιτάνε με αγωνία και απορία για το τι ακριβώς μπορουν να κάνουν για τον τόπο μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι πίνεις και δε μας δίνεις παλληκάρι μου;

      Διαγραφή
  5. Βέσκος πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο, αυτόν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως θα συμπληρωσει ο Μπάτσης να μας πει. Δεν ακούω να έχει εξασφαλίσει πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News