Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Συνάντηση Σίμου Σωτηριάδη με Δημήτρη Βέσκο στο Δημαρχείο

Ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, θα είναι η εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Συνάντηση μεταξύ Σίμου Σωτηριάδη και Δημήτρη Βέσκου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News.

Το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο ανδρών δεν είναι γνωστό, ωστόσο έρχεται να ενισχύσει τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε χθες, οι οποίες αναφέρουν ότι ο κ. Βέσκος δέχεται πιέσεις να προταθεί για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Ένα από τα πρώτα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, θα είναι η εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες που θα αναλάβει τα ηνία του Δήμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσανατολίζεται στο πρόσωπο του Δημήτρη Βέσκου για τη θέση αυτή. Μια σκέψη που στηρίζεται στην εμπειρία του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος είναι ο αρχαιότερος του νέου σώματος.

5 σχόλια:

  1. Οι υπεύθυνοι σε κάθε οικισμό
    να φροντίσουν για την
    καθαριότητα σεβασμός στο περιβάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. Θα έχουμε έναν Δήμαρχο έρμαιο των διαθέσεων κάτι τέτοιων τύπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΌ ΜΥΣΤΙΚΌ ΟΤΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΊ. ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΠΟΛΎ ΜΥΑΛΌ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ.

      Διαγραφή
  3. Ο Σίμος τι παριστάνει; την Πυθία; 200 σταυρούς πήρε και αυτούς με το ζόρι. Ο κόσμος τον έστειλε σπίτι του. Πλήρωσε τον καιροσκοπισμο του όμως επειδή έχει κάνει επάγγελμα τον καιροσκοπισμο συνεχίζει να λειτουργεί έτσι. Όσο για τον βεσκο ουδέν σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News