Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου - Με θρησκευτικό η Θεοδώρα Τζάκρη

Ποιοι ορκίστηκαν με θρησκευτικό και ποιοι με πολιτικό όρκο

Με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν οι περισσότεροι νέοι βουλευτές. Η ορκωμοσία με θρησκευτικό όρκο ήταν αυτή που επέλεξαν και οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης, με την εξαίρεση της Φωτεινής Πιπιλής και του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου το 2009 είχε ορκιστεί Πρωθυπουργός με θρησκευτικό όρκο...

Τον αγιασμό και την ορκωμοσία τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, μαζί με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Ακολούθησε ο όρκος στο κοράνι των τριών μουσουλμάνων βουλευτών. Πρόκειται για τους Ιλχάν Αχμέτ (ΚΙΝΑΛ, Ροδόπη), Χουσεϊν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ, Ξάνθη) και Μπουρχάν Μπαράν (ΚΙΝΑΛ, Ξάνθη). Τέλος, δόθηκε ο πολιτικός όρκος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜεΡΑ 25.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τη διαφορά οι βουλευτές Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Θάνος Μωραΐτης, Τρύφων Αλεξίαδης, Νίνα Κασιμάτη και Θεοδώρα Τζάκρη που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο.

2 σχόλια:

  1. Νατος! Το παιδί...εμφανισθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στην Φωτεινή Πιπιλή και τον Γιώργο Παπανδρέου!!!

    Υ.Γ: Η Φωτεινή Πιπιλή, της Φωτεινής Πιπιλή! Το "ς" €στο επώνυμο δεν μπαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News