Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Αριδαία: Βρέθηκε ο 45χρονος που έριξε φόλες και σκότωσε δύο σκυλιά στην περιοχή των ΚΤΕΛ

Σημαντική επιτυχία του Α.Τ. Αριδαίας

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας, για τη θανάτωση ζώων στην περιοχή των ΚΤΕΛ Αριδαίας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Όπως προέκυψε από την έρευνα, την 4 Ιουλίου 2019 , με τη χρήση δηλητηριασμένης τροφής (φόλα), θανάτωσε δύο αδέσποτα σκυλιά.

Τα παραπάνω αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, για μια υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Φιλοζωικής κ. Φώτη Παραστατίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός και ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή του Α.Τ. Αριδαίας κ. Βαγγέλη Γάκη ο οποίος αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να εντοπίσει τον άνθρωπο που είχε θανατώσει τα ζώα. Προηγήθηκε καταγγελία κατά αγνώστων τόσο από τη Φιλοζωική, όσο και από το Δήμο Αλμωπίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά στην περιοχή μας που εντοπίζεται ο δράστης μιας τέτοιας αδιανόητης πράξης και βρίσκεται αντιμέτωπος με την αυστηρή νομοθεσία και αυτό οφείλεται κυρίως στην αποτελεσματικότητα του Διοικητή, ο οποίος έδρασε ταχύτατα και μεθοδικά. Συγκεκριμένα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εντόπισε τον δράστη μέσα από τις κάμερες που υπήρχαν στον χώρο.

Ευχόμαστε η συγκεκριμένη εξέλιξη να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τέτοιες απάνθρωπες ενέργειες.

23 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στους αστυνομικους και τον επικεφαλης κ.Γακη.
    Η παρουσια σας τιμα την Ελ.Αστυνομια και μακατι να αποτελεσετε παραδειγμα προς μιμηση για αρκετους συναδελφους σας ανα την Ελλαδα που αντιμετωπιζουν τα εγκληματα εις βαρος των ζωων με απαξιωση και ωχαδερφισμο....
    ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ 2 ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ...ηδη αδεσποτα που εφυγαν με φρικτο τροπο και γινατε η φωνη τους.
    Χιλιες ευχες απο Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την σωστή διαχείριση του εγκλήματος από τον Διοικητή μας κ. Γακή. Μπράβο στον πρόεδρο της φιλοζωικής κ. Φώτη Παραστατιδη. Όταν η συνεργασία είναι σωστή τότε τα αποτελέσματα φαίνονται.Δικαιωση για τις ψυχές όλων αυτών των πλασματων που το ανθρώπινο είδος τα αντιμετώπισε σαν σκουπίδια και τους έσπειρε τον θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητούμε παραδειγματική τιμωρία στο δράστη για να σταματήσει αυτή επαίσχυντη συμπεριφορά. Ο φόβος φυλάει τα έρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πληρωσει ο αθλιος αυτος μπας και το ξανασκεφτει ο επομενος! Ελεος πια με την απανθρωπια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κοινοποιηθει αμεσα το όνομά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αισχος ρε τομαρι, τιμωρια οσο ποιο μεγαλη προβλεπει ο νομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Τ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟΚΑΝΕ, ΓΙΑ ΑΓΑΘΙΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φτου σου ξεφτιλα δολοφονε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φτου σου ξεφτιλα δολοφονε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος ξέρει το όνομα του να το γράψει τι φοβάται! Πως το λένε το καθικι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στο άψογο αστυνομικό τμήμα Αλμωπίας. Οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία και συνέλαβαν τον δράστη της αξιοποινης πράξης. Επαγγελματίες όπως πάντα. Συγχαρητήρια στον κ. Διοικητή. Η αστυνομία μας πάντα πρώτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 30.000 είναι για κάθε ζώο! Να πληρώσει μέχρι τελευταίας δραχμής να μην του χαριστεί τίποτα, Θέλουμε παραδειγματική τιμωρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τον ξεσκισουν και αυτον αν και λογω μειωμενης αντιληψης μαλλον ψυχιατρο θελει, αλλα και ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που τον εβαλαν...αν και ξερω οτι τους τρεμει.

      Διαγραφή
  13. Φτου σου ξεφτίλα, πείτε το όνομα του μη τον κρύβετε ,πως τον λένε?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΡΜΗΞΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ... ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΕΙ ΓΤ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΕΖΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν ηταν ο Παραστατιδης αγραμματε θα κοιμοσαν με τα σκυλια. αλλα και ποιος σε ειπε νοθε υιε περαστικου στρατοπκοπου οτι αυτη ειναι η δουλια του; τωρα γιατι απανταω σε μαλακα ας με συγχωρεσει ο θεος.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ 19.14 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
    3. γαμώ το σπίτι σου μπινέ, να φας εσυ φόλα και να ψοφήσεις εσύ και οι όμοιοι σου

      Διαγραφή
  15. Το σκουπιδι που έριξε την φόλα δούλευε στα ΚΤΕΛ στο μίνι μάρκετ συγκεκριμένα ,ψαχτείτε και θα μάθετε ποιος είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tι λες ρε ανεκδιηγητε...και αν αγανακτησεις ταιζεις δηλητηριο 2 βασανισμενες ψυχες,ηδη αδεσποτα να που παλευουν για την επιβιωση τους και τα σκοτωνεις με αργο βασανιστικο τροπο?Εχεις διαβασει ποτε τι μαρτυριο τραβαν τα ζωτανα που τρωνε φολα μεχρι να τους βγει η ψυχη?Του επιτεθηκανε λεει...ποια?το ενα γερικο 15 ετων φιλησυχο και το αλλο παρατημενο με καρκινο ...μαλλον τον εμπιστευτηκανε να λες,γιατι τα σκυλια αντιθετα με τους σκατανθρωπους δεν εχουν δολο...τολμας και σχολιαζεις και τον δικαιολογεις κι ολας...θα δωσει λογο και θα καει στην κολαση.
    Εσπειρε θανατο,θανατο θα θερισει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ .Με ποιο δικαιωμα αφαιρει ζωες που δεν εφτιαξε ο ιδιος αλλα ο Δημιουργος του συμπαντος?
    Εδω μια κατσαριδα βλεπεις και το σκεφτεσαι να την σκοτωσεις...δεν υπαρχει ανθρωπια σε οσους κανουν τετοια εγκληματα...ειναι ζωντανοι νεκροι...οι ποινες πρεπει να αυστηροποιηθουν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οποιος ξερει να μιλαει οποτε ριχνει καποιος δηλητηριο.
    Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε που υπαρχετε κ.Γακη...υποδειγμα η σταση σας και οι ενεργειες σας για τους συναδελφους σας σε ολη τη χωρα.
    Κομμα Φωτεινη.
    ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς έτυχε να είμαι μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα εκεί στα ΚΤΕΛ με την φίλη μου είδαμε με τα μάτια μας έναν..να μη χαρακτηρίσω καλύτερα τον "άνθρωπο" να φέρεται απάνθρωπα σε αυτή την ψυχή. Σοκαρίστηκα. Τι "ανθρωπος" πρέπει να είναι αυτός και γιατι να κυκλοφορει ελευθερος εξω τελος παντων .καλο ψωφο τους ευχομαι σε αυτους π φέροντε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να αγανακτησε λεει και το δευτερο σλουπιδι, τι λες ωρε βρωμιαρη; καταρα σε σας και καθε δολοφονο που αφαιρει μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News