Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Γιάννα Αγγελοπούλου, η επιστροφή: Επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκαν στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (31.07.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου επιστρέφει και μετά τη θέση της επικεφαλής στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, τώρα αναλαμβάνει ένα άλλο πόστο. Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τέθηκε επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκαν στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (31.07.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολούθως, ανακοινώθηκε η απόφαση του πρωθυπουργού το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος. Έτσι, ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σε συνάντηση που είχαν, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου έκαναν μια πρώτη συζήτηση για τους στόχους αυτής της επετείου – ορόσημο, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στην χώρα να ξανασυστηθεί στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «το 2021 θα είναι μια χρόνια που όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας».

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης ο φορέας υλοποίησης της εθνικής πρωτοβουλίας να είναι το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, ενώ στην διοργάνωση, εκτός από τα συναρμόδια υπουργεία, θα έχουν καθοριστική συμμετοχή διακεκριμένες προσωπικότητες του πνεύματος, του πολιτισμού και των επιστημών.

3 σχόλια:

  1. Η κυρια Αγγελοπουλου το 2004 ηταν προεδρος των Ολυμπιακων αγωνων.Απολογισμος των αγωνων δεν εγινε ποτε.Προφανως για επιβραβευση για τα δισεκατομμυρια που φαγω.....αν αναλαμβανει προεδρος επιτροπης για τα 200 χρονια οπο την ελληνικη επανασταση. ΑΙΣΧΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτη η σαβουρα δεν φταιει, ρωτα τον Σημιτη, εκεινον τον πιθηκο που κατεστρεψε τη χωρα, αυτη η σαβουρα απλα δεν την ενδιεφερε και ο λογαριασμος ανεβαινε.

      Διαγραφή
  2. Το 2004 έγιναν οι πιο πετυχημενοι ολυμπιακοί αγώνες ολων των εποχών από άποψης διοργάνωσης. Το ότι οι εγκαταστάσεις δεν αξιοποίηθηκαν δεν είναι φταιξιμο της συγκεκριμένης κυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News