Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Απίστευτη επίθεση Γερουλάνου στον Αδωνι Γεωργιάδη για τη Novartis: «Πηγαίνετε στο βούρκο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη με χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο υποψήφιος του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος με την φράση «πηγαίνετε στο βούρκο» επιτέθηκε στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο βουλευτή της στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών στο στούντιο του OPEN Mind, την ώρα της συζήτησης για την στάση του ΚΙΝΑΛ στην υπόθεση Novartis μετά τις εκλογές.

Ο Παύλος Γερουλάνος, την ώρα που του ζητούσε απαντήσεις ο Aδωνις Γεωργιάδης για το τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει στην υπόθεση Novartis, του ζήτησε να ανεβάσει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης ειδάλλως να πάει «στο βούρκο».
.

3 σχόλια:

  1. Μαλώνουν για τα μάτια του κόσμου αλλά όταν πέσει εντολή από έξω όλοι μαζί τα ψηφίζουν,και τα πρόβατα πιστεύουν ότι θα τους σώσουν..keep vosking Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. YΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η Χ Α ...ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! ΔΥΟ ΕΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΟ ΟοοοΛΑ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ποιο επιπεδο να ανεβασει το σιχαμα;Μπορει;
    Για βουρκο με σκ@τ@ ειναι το ακροδεξιο σουργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News