Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η Θεοδώρα Τζάκρη, οι καθαρίστριες και η... «εκδικητική δεξιά»

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Είναι λογικό όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο να αυξάνεται η αγωνία των κυβερνητικών Βουλευτών για την επανεκλογή τους. Όμως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και όρια.

Δυστυχώς η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚ) Θεοδώρα Τζάκρη υπέπεσε σε μια πολιτική ελαφρότητα.

Όπως μας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της, συναντήθηκε με τις σχολικές καθαρίστριες των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Όλα καλά μέχρι εδώ. Πολύ καλά έκανε, καθώς πρόκειται για έναν κλάδο που προσφέρει πολλά και αμείβεται ελάχιστα.

Αλλού είναι το φάουλ... Στην ανακοίνωσή της η κ. Τζάκρη αναφέρει μεταξύ άλλων: "Συμφωνήσαμε (με τις καθαρίστριες πάντα) στην ανάγκη να συνεχίσουμε την πορεία για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων μας και να μην επιτρέψουμε να απειληθούν από την εκδικητική δεξιά".

Η εκμετάλλευση του πόνου και της αγωνίας ανθρώπων που δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και αμοίβονται ελάχιστα εξαιτίας και της δικής της πολιτικής, προφανώς και δεν τιμα την κ. Τζάκρη. Μακάρι όλα αυτά τα χρόνια που είναι Βουλευτής, είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, να είχε εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες και να μην χρειαζόταν σήμερα να ασκεί μικροπολιτική για προσωπικά πολιτικά οφέλη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές που θα κρίνουν την πολιτική επιβίωση της ίδιας και της Κυβέρνησης που υπηρετεί.

15 σχόλια:

  1. k. Βαφειάδη , τελικά εχεις μετατρέψει το blog σου σε μονόχνοτο κομματικό. Είναι απόλυτο δικαιωμά σου, όμως είναι και δικαίωμα των αναγνωστων σου να σ εγκαταλείψουμε ώστε να γραφεις μόνος, να τα διαβάζεις μόνος αλλά και να κοιτάς από μακρυά κάποια άλλα blog και να τριβεις τα μάτια σου. Μη βαδίζεις στα χνάρια του Σαμάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oxi deb einai dikaioma tou na grafei oti thelei,giati oi dimosiografoi ofeiloun na einai antikeimenikoi kai na min eksartwntai apo politeiaka karikeumata kai pelateiakes sxeseis.

      Διαγραφή
    2. και απο ποτε ο δημοσιογραφος δεν μπορει να εκφερει γνωμη; και απο ποτε δεν μπορει να κοιτα σε μια πλευρα; ζητε μαλλον σε αλλο κοσμο, καθε εφημεριδα καθε σαιτ εχει το χρωμα του νομιζω, εγω αυτο βλεπω καθημερινα και στον τυπο και στα σαιτ, τωρα αν δεν το γουσταρεις δεν το διαβαζεις, οσο για αν ειναι μονος και τα διαβαζει μονος επειδη γνωριζω, για κοιτα το κοκκινο πλαισιο αριστερα σου και βγαλε τα νουμερα του σαιτ, ηταν ειναι και θα παραμενει πρωτο, Σταυρο συνεχισε ετσι, οσο για το τι οφειλουν και το ποσο αντικειμενικοι πρεπει νανε αστο αλλαξε πλευρο και βλεπε ανιμαλ πλανετ

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΗΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
    4. τον πολιτικό αγαπητέ 6.03 που τον πειράζουν τα ΜΜΕ ειναι σαν τον ναυτικό που τόν πειράζει η θάλασσα

      Διαγραφή
    5. Yparxei o kwdikas dimosiografikis deontologias agapitoi eteroi sxoliastes kai ena apo ta themata pou pragmateyetai kai orizei einai i antikeimenikotita. O dimosiografos einai enas "parathriths tou parontos" enas stratiwtis katagrafis tou parontos, enas sigxronos istorikos, gia auto ofeilei na min grafei ti gnwmi tou sta arthra tou i na epphreazei genika tin koini gnomi me ti diki tou. Ean einai na doume tous ipoloipous dimosiografous h politikous tis xwras kai na praksoyme opws autoi,zitw pou kahkame.

      Διαγραφή
  2. NTΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλειωτάτη Θεοδώρα Ξέρεις πολύ καλά ότι η ....εκδικητική δεξιά μονιμοποίησε τις σχολικές καθαρίστριες το 2007 με υφυπουργό παιδείας το μακαρίτη τον Καλό. Μη λες μπούρδες και κοροϊδεύεις το λαουτζίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας βοηθήσει καποιος να φορέσει το πουκάμισο της... Θα κρυώσει, έχει κακό καιρό... φτύνουν όλοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Τώρα πέρα από την πλάκα… Πείτε μου ότι είναι κανονικό πουκάμισο να τρελαθώ… Βάιραλ σε λέω...

      Διαγραφή
  6. Αυτό με τις καθαρίστριες κ γενικά με τους συμβασιούχους έχει καταντήσει κουραστικό. Όταν υπογράφεις σύμβαση ορισμένου χρόνου κάποια στιγμή θα λήξει. Για αυτό κ λέγεται ορισμένου χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και η Τζάκρη τους πουλάει φυκια για μεταξοτές κορδέλες

      Διαγραφή
  7. οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι κατα ενα περιεργο τροπο εξαρτωντε οι μεν απ τους δε, και ταυτοχρονα μισουν οι μεν τους δε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαφειάδη πονάς φταει η Τζάκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News