Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΝΔ παίρνει πίσω την υποψηφιότητα της Νίκης Ποζίδου;

Μόνο σοβαρές κινήσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αυτές αν τελικά ισχύουν, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που αναμένεται να κυβερνήσει

Απίστευτα είναι τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.

Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία εκ των υποψηφίων, η Νίκη Ποζίδου από τη Σκύδρα, θα αντικατασταθεί από την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας Λεμονιά Γαϊσίδου.

Και αυτό ως αποτέλεσμα των αντιδράσεων που υπήρξαν από χθες για το γεγονός ότι Έδεσσα και Αλμωπία δεν εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιο.

Φυσικά, μόνο σοβαρές κινήσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αυτές αν τελικά ισχύουν, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που αναμένεται να κυβερνήσει. 

Το Aridaia News προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδώση Ουραηλίδη, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό...

4 σχόλια:

  1. Φίλε. Δυστυχώς το έκαναν Το κόμμα που θα μας κυβερνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eτσι αγαπητέ Σταύρο, νομίζω ότι το΄εχεις και οτι μπορείς.
    Γνώμη μου, αυτή είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία. Μερικά πράγματα άφησέ τα πίσω σου μείνε δημοσιογράφος της αλήθειας, χωρίς επιρρεασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τζιτζικώστας έφαγε και την Ποζίδου μετά τον Ανδρίτσο. Απαίτησε να μην συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο και το πέτυχε.
    ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΡΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ?
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ?
    ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News