Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Άννα Βαμβάκη: Ειδική Αγωγή στο Νηπιαγωγείο

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας κα Άννα Βαμβάκη Ημερίδα με θέμα: Ειδική Αγωγή στο Νηπιαγωγείο.

Εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο Δρ. Μαυροπαλιάς Τρύφων καθηγητής Ειδικής Αγωγής στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα εισήγησης: Μεθοδολογία και Εφαρμογή της Παράλληλης Στήριξης σε τάξεις Συμπεριληπτικής Εκπαίδευσης και ο κ. Τσαβδάρης Ευάγγελος δάσκαλος του Τ.Ε. του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας μεταπτυχιακός φοιτητής του Ε.Α.Π. στη δημιουργική γραφή με θέμα: Αφορμές από τη θεωρία του Lev Vygotsky για την πρώιμη παρέμβαση στην προσχολική αγωγή.

Την Ημερίδα πλαισίωσε θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές/τριες του 5ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας βασισμένο στο παραμύθι για τη διαφορετικότητα Σταφύλι μαύρο και μικρό της εκπαιδευτικού του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας Παναγιώτας Ζέλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δ/ντής Π.Ε. Πέλλας κ. Τσαλικίδης Νικόλαος, ο Δ/ντής Δ.Ε. Πέλλας κ. Μπαχαράκης Θωμάς, η πρώην Σχολική Σύμβουλος 35ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κα Ζωγράφου Μαρία και η κα Φράγκου Μπέτυ Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πέλλας.

Ευχαριστούμε το 1ο, 4ο Ν/Γ Αριδαίας και το 10ο Ν/Γ Γιαννιτσών για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που μας παρείχαν, τους εισηγητές μας για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους, τη συγγραφέα Παναγιώτα Ζέλου η οποία με μεγάλη προθυμία δέχτηκε τη δραματοποίηση του παραμυθιού της και συνέβαλε στην πραγματοποίηση της παράστασης, την Προϊσταμένη του 5ου Ν/Γ Αριδαίας για τη συμβολή της στη δημιουργία και την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης, τους μικρούς θαυμάσιους ηθοποιούς του 5ου Ν/Γ Αριδαίας, τους γονείς του 5ου Ν/Γ Αριδαίας που μετέφεραν με ενθουσιασμό τα παιδιά τους στην Έδεσσα, και ολους/ες τους/τις νηπιαγωγούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι! 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News