Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Γιώργος Χατζηγιαννίδης: «Είστε άξιοι της μοίρας σας»

"Οι αρμόδιοι του Δήμου μας στον αθλητισμο, κατά την ενημέρωση μου και με λύπη μου έμαθα ότι είναι, άφαντοι. Είστε άξιοι της μοίρας σας και φυσικά δεν έχετε την παραμικρη ιδέα για τον αθλητισμό"

Κατά της Δημοτικής Αρχής της οποίας είναι μέχρι και σήμερα μέλος ως Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ, εκφράστηκε με δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Συγκεκριμένα, έκανε την εξής δήλωση: 

"Ξεκίνησε εχθές για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2019 όπου συνδιοργανώνεται από τους Δήμο Έδεσσας και Αλμωπίας καμία ανακοίνωση καμία ενημέρωση από τον δικό μας Δήμο. Ένας αθλητικός θεσμός στην περιοχή μας. Οι αθλητές στο σύνολο πάνω από 250. Ένας αριθμός που δεν τον φτάνει κανένα αθλητικό πρωτάθλημα στην περιοχή μας.

Οι αρμόδιοι του Δήμου μας στον αθλητισμο, κατά την ενημέρωση μου και με λύπη μου έμαθα ότι είναι, άφαντοι. Είστε άξιοι της μοίρας σας και φυσικά δεν έχετε την παραμικρη ιδέα για τον αθλητισμό.

Καλή επιτυχία ευχομαι σε όλους του αθλητές και σε όλη την διοργάνωση".

13 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο κακοί εε;; τότε για ποιο λόγο δεν γίνεσαι ανεξάρτητος ρε Γιώργο; μηπως επειδή δεν θα μπορείς να είσαι πρόεδρος; Γιώργο επαναστάτης είναι εύκολο να το παίζεις, ειναι δύσκολο να είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA IΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ........... ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα και αυτος στην δημοτικη αρχη του Μπινου δεν ανηκει; οτι ναναι ηταν και ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι τα σχόλιά σας σε βάρος του Γιώργου δεν έχουν νόημα όπως λέγονται.Αυτός μιλάει για ένα συγκεκριμένο γεγονός που γίνεται στην Αλμωπία και ο Δήμος μερ χαμπάρ και εσείς μιλάτε επί προσωπικού για κεκές του συμπεριφορές προς τον τέως δήμαρχο. Αυτό αγγίζει τα όρια της κακίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο σταματα να γραφεις σχολια. Απο την στιγμη που κανεις δηλωση θα ακους και τα παντα. Μιλαει για τον Δημο οτι ειναι αφαντος ενω ανηκει σε αυτον ακομη και σημερα με θεση. Αρα εκπροσωπουσε αυτος τον Δημο

      Διαγραφή
  6. Άσε χατζηγιννιδη ευτυχώς που ό Μπίνος σέ έπαιρνε απ'το χεράκι και έκανες καμία δουλειά του δήμου διαφορετικά θα ήσουν εντελώς ΆΦΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ…… ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Χαχαχα ξαναβαλε υποψηφιος Γιωργακη.... Να δξνει στο αδερφακι σου γηπεδα αυυο ηταν το δικο σου εργο και εχεις μουτρα να κατηγορησεις και τους αλλους. Πραγματικα μακραν ο χειροτερος δημοτικος συμβουλος ο πιο ανικανος και αυτος που δημιουργησε μονο προβληματα. Θυμησε μας Γιωργο ενα καλο που εκανες. Και να μην ξεχνας δεν ειναι ολοι ενοχοι για να τους συλλαβεις. Συνεχισε να κανεις την δουλιτσα σου δηλαδη αυτο που ξερεις καλα να γραφεις κοσμο και να κοιμασαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το παιδί κάθε φορά που γράφει κάτι πάντα θέλει να είναι ο θιγμένος της υπόθεσης. Πάντα με εκφράσεις του τύπου “άξιοι της μοίρας σας”. Ποτέ με πολιτικά επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ…………………………… ΑΥΤΟ……………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γελαει ο κοσμος με τα χαλια σου εσυ τι εκανες βρε βουβο παιδι?
    Απαραδεκτος καποιος που κατηγορει και ακομη πληρωνεται.
    Και προκλητικος καποιος που εχει μελος της οικογενειας του που εμεταλευομενος την θεση του εκμεταλευεται τα γηπεδα για να βγαζει λεφτα σε βαρος των εξοδων τα οποια πληρωνουν οι πολιτες.
    Για να μην πουμε και για τα φραγκα πογ εχουν παρει και αλλα μελη της οικογενειας.
    Δεν προσφερες τιποτα και ευτηχως σε 2 μηνες φευγεις μια και καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News