Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήρια του Φ.Ο.Α. στο νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση

Ανακοίνωση

Ο Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που έχει μπροστά του.

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους επικεφαλής των συνδυασμών, κυρίους Χατζηδημητρίου, Μπίνο, Παρούτογλου και Δρόσογλου, για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που πραγματοποίησαν.

Πολλά συγχαρητήρια θέλουμε να δώσουμε σε όσους εξελέγησαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και άψογη συνεργασία για το καλό της Αλμωπίας μας.

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας, ως ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της περιοχής, θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Με τιμή,
Το ΔΣ του Φ.Ο. Αριδαίας

1 σχόλιο:

  1. στον Χατζηγιαννίδη έπρεπε πρωτα από όλα να δώσετε συγχαρητήρια. Ετοιμάζεται, για αυτό ετοιμαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News