Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η Μάγδα Παπαδοπούλου στο Aridaia News: «Είχα την ηθική υποχρέωση ανεξαρτητοποιηθώ από το συνδυασμό της Δημάρχου»

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε πως την ευχαριστεί για τη συνεργασία

Την ανεξαρτητοποίησή της από τη Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με την οποία εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος το 2014, ανακοίνωσε η Μάγδα Παπαδοπούλου, κατά την πρώτη Συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις εκλογές.

Η κ. Παπαδοπούλου, η οποία διετέλεσε και Αντιδήμαρχος τα προηγούμενα χρόνια, ήταν υποψήφια και επανεκλέχθηκε με τον συνδυασμό "Νέα Πνοή" του Κώστα Καρασαρλίδη.

Την ανεξαρτητοποίηση σχολίασε και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, τονίζοντας ότι είναι καλοδεχούμενη, όμως γίνεται αργά και έπρεπε να γίνει τον Δεκέμβρη, όταν βγήκε από Αντιδήμαρχος και πήρε την απόφαση να είναι σε έναν άλλο συνδυασμό.

Το Aridaia News επικοινώνησε με την κ. Παπαδοπούλου, με σκοπό να ακούσουμε και τη δική της εκδοχή.

Όπως μας δήλωσε, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση μετά τις εκλογές, καθώς αν το έκανε πριν θα λεγόταν ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες προεκλογικά. Αντίθετα, όπως λέει, επέλεξε να μείνει μακριά από κινήσεις εντυπωσιασμού και να πορευτεί με αξιοπρέπεια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το έκανα για να νιώθω εγώ καλά. Από τη στιγμή που πλέον έχω εκλεγεί με ένα νέο συνδυασμό, είχα την ηθική υποχρέωση ανεξαρτητοποιηθώ από το συνδυασμό της Δημάρχου».

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου, η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε πως την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Όπως είπε, δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους, αλλά στην πολιτική ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του.

Τέλος, η Δημοτική Σύμβουλος ευχαρίστησε όλους τους πολίτες του Δήμου Σκύδρας, που την τίμησαν για άλλη μια φορά με την ψήφο τους και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό του τόπου.

5 σχόλια:

  1. μπραβο Μαγδα, μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ πως ασχολείσαι, Aridaia News;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη κωμωδία τώρα που σάρωσε η Ιγνατιάδου και δεν μας βγήκε ο δεύτερος γύρος και αυτά που ονειρευόμασταν θυμηθήκαμε να παραιτηθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιό λόγη και αντισυστημικΗ. Αν σε εχουν εκλέξει στην Σκυδρα να μην μασάς απο τίποτα λαζαρος/ φούρνος

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News