Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Τι θα σου συμβεί αν κόψεις το junk food για μια εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δες στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι αυτά, αναλυτικά

Το αγαπάς, το ζητάς, τρελαίνεσαι να το γεύεσαι, όμως ξέρεις ότι κάνει κακό στον οργανισμό σου. Το πρόχειρο φαγητό ή αλλιώς το junk food όπως είναι γνωστό, ξέρεις ότι σε παχαίνει αφού είναι φουλ στις θερμίδες και τα λιπαρά και γενικά ότι προκάλει διάφορα κακά στην υγεία σου όταν το καταναλώνεις σε συνεχή βάση. Γνωρίζεις όμως τι συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν το κόψεις για μια ολόκληρη εβδομάδα;

Αν το πάρεις απόφαση και μειώσεις ή καταφέρεις να κόψεις εντελώς το junk food από την καθημερινότητα σου, τότε θα μειωθούν οι θερμίδες που καταναλώνεις και αυτό θα έχει σαν συνέπεια την απώλεια βάρους. Εκτός όμως από αυτό, μπορούν να συμβούν και άλλα πράγματα στον οργανισμό σου, αν κόψεις το junk food.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι αυτά, αναλυτικά:
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News