Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»... μετά μουσικής!

Πρόσκληση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και ο συνδυασμός "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" σας προσκαλεί στην ανοιχτή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 20:30 στο εκλογικό μας κέντρο.

Τη βραδιά θα χρωματίσουν μουσικά η Κική Παρτσανάκη (τραγούδι), ο Χρήστος Καρασάββας (μπουζούκι) και ο Ζώης Ζαφειρίου (πιάνο).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

7 σχόλια:

  1. Δημήτρη ηρθε η ώρα να εκδικηθείς το ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανα του... έξω οι σταλινοφασιστες από τα ιερά χώματα της Μακεδονίας ζήτω οι πατριώτες και οι μακεδονομάχοι Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τη θα κάνετε! Αν θα βγεί δήμαρχος ο μπινος ή ο μπάτσης! Αν βγει δήμαρχος ο χατζηδημητριου τελειώσαμε σαν χωριά! Και ή προμαχη και το γαρεφι! Βγαλτε δήμαρχο γαρεφιωτη! Ή πρoμαχιωτη! Τοπικά ο χατζηδημητριου δεν έχει στο γαρεφι και στην προμαχη! Οποτε αν βγει τελειώσαμε σαν χωριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει... Να δείτε πως είναι τόσα χρόνια τα δικά μας χωριά, πευκωτο βορεινό Νεοχώρι ριζοχωρι Εξαπλάτανος μηλιά κ οοοοολα τα υπόλοιπα του παλιού δήμου Εξαπλατάνου..καλά π έρχονται εκλογές κ πετάγονται από παντού δήμαρχος κ συνεργάτες κ κλείνουν τρύπες... Άντε ρε από δω... Σταύρο άσε το σχόλιο να ανέβει γιατί έγραψα κ άλλο κ μόνο εγώ το είδα..

      Διαγραφή
    2. Γιατί λίγα έργα έκανε ο μπινος ανατολική Αλμωπία; Μάλλον σε άλλο δήμο είσαι! Κακά τα ψέματα ο μπινος είναι ο πιο ικανός από όλους και έχει νέα παιδιά άφθαρτα!

      Διαγραφή
    3. Εγώ από ανατολική Αλμωπία ειμαι φίλε και ναι δεν έχω κόμπλεξ ας βγαλω δήμαρχο γαρεφιωτη αν είναι να πάει μπροστά αυτός ο τόπος!

      Διαγραφή
  3. Ο χατζηδημητριου ούτε δεύτερη κηριακη δεν θα βγει! Αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε αστούς να λένε! Δεν χρειαζεσαι κανέναν είστε ιδη νικητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News