Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Μπάτσης σε Χατζηδημητρίου: «Δεν είμαι αυτός που θα σας εξοικειώσει με τη νέα τεχνολογία»

"Στα 20 χρόνια που ξεκουραζόσασταν, θα μπορούσατε να το είχατε φροντίσει"

Σχετικά με τη σημερινό debate στην tv 100 και την άρνηση του κ. Χατζηδημητρίου να συμμετάσχει σε αυτό λόγω της παρουσίας μου μέσω skype, θα ήθελα να εκφράσω την άκρατη αγανάκτησή μου.

Δεν είναι δυνατόν κύριε Χατζηδημητρίου να στερείτε την ενημέρωση των πολιτών της Αλμωπίας με αυτόν τον χυδαίο τρόπο και ταυτόχρονα να επιρρίπτετε ευθύνες σε εμένα για δήθεν προσβολή.

Ζητώ την κατανόησή σας αλλά δεν είμαι αυτός που θα σας εξοικειώσει με τη νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια που ξεκουραζόσασταν, θα μπορούσατε να το είχατε φροντίσει. 

Χρήστος Μπάτσης
Υπ. Δήμαρχος Αλμωπίας

32 σχόλια:

  1. Σωστός κύριε Μπάτση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κπατσης θα ασκήσει διοικηση με skype από τους Προμαχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Μάλιστα μάθαμε και το Skype δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια κάποιον θα έχουμε και την βοήθεια από τριγύρω με κάποιες κάρτες ε κύριε μπατση ωραία έξυπνο πονηρό θα έλεγα αλλά το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μπορείς και με σήματα καπνού απο την Ιαπωνία, διοικεις..!
    Χοχοχο Χωνέψτε το επιτέλους ενας χωρικός απο τους Προμαχους "Ναι ναι καλα ακούσατε" θα αποτελεί διοικητικό μέλος ειτε σαν Δήμαρχος ειτε σαν κάτοχος μιας έδρας στον δημο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπατση ΑΝ λεμε ΑΝ τωρα βγεις δημαρχος,στο δημαρχείο θα πηγαίνεις η θα εχεις φωτογραφία στην καρεκλα σου η οι πολιτες θα σου κανουν βιντεο κληση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μπάτση, εμ δεν πήγατε εμ θέλετε να βγείτε και από πάνω. Σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα το "Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον θέλεις να του δώσεις λίγο θάρρος.ετσι σε κόβω.

      Διαγραφή
    2. Εσύ αν κρίνουμε από το ότι τον υπερασπιζεσαι θα το έχεις δώσει ηδη

      Διαγραφή
  7. καλα αλλος δεν πηγε, αλλος φταιει?καπως ετσι εγινε και με τον Μπίνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μίλησαν και τα windows 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σάκης ήταν εκεί στην ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού..!!Ο κ Μπάτσης χωρίς να ενημερώσει ανεύθυνα ακύρωσε κ απαίτησε Skype..!! Είναι τόσο θρασύς και αγενής που ζητάει κ τα ρέστα..!! Λίγος σεβασμός στον συνυποψήφιο, στον άνθρωπο , στον γιατρό, στον μεγαλύτερο δεν θα έβλαπτε..!! Μπάτση είσαι λίγος και το αποδεικνύεις συνεχώς..! Ραντεβού λοιπόν αύριο ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μπάτσης στο πρώτο debate,δεν τα πήγε καλά.Λογικό να φοβάται. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχει την ''ευχέρεια'' του λόγου.Είναι μια ξεκάθαρη γνώμη ενός μεγάλου ποσοστού ανθρώπων της Αλμωπίας. Εις την λαικην γλώσσα ''δεν το έχει''. Με ωριμότητα και σύνεση πρέπει να επιλέξουμε τον επόμενο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λόγια είναι περιττά. Από εδώ και πέρα έργα.

      Διαγραφή
    2. Με αυτή την ωριμότητα και σύνεση ψηφίζετε να φανταστώ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έτσι? Μηνμονια μέχρι να σβήσει ο ήλιος

      Διαγραφή
  11. Ας ελπίσουμε ότι ένας "απλός χωρικός" θα διοικήσει διότι όλοι οι προηγούμενοι με την αποδεδειγμένη μόρφωσή τους απλά υπήρξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται...κ.Μπάτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν χορτασατε ωραια λογια τοσα χρονια;Δεν χορτασατε ωραιο ξυλινο πολιτικο λογο τοσα χρονια;Δειτε λιγο στη Βουλη τι ωραια που μιλανε και ποσο καλυτερα γαμ@ν@ τον Ελληνικο λαο.Ξιπασμενοι ολοι σας μου θελετε τον αλλον να ειναι επιστημονας.Και για να μην ξεχνατε πολιτικος μηχανικος πουλησε την Μακεδονια σας μαζι με εναν δικηγορο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω στην ομιλια του Μπατση δε μιλησε δικηγορος στην αρχη μπετατζης ητσν ο γραβατωμενος που τον παρουσιασε??παρτε το χσμπαρι κ τον Μπατση γραβατωμενοι τον κουμανταρουν

      Διαγραφή
  14. Αγαπημένε μου Χρήστο, να σου το πω καθαρά, λάθος συμβούλους έχεις και σε εκθέτουν. Με αυτή την τακτική δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σκέψου γιατί μπορεί να το κάνουν. Αφού δεν εκλέγηκαν θέλουν πάλι να σε κάνουν κουμάντο.
    Ένας υποψήφιος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα χρυσόστομε, ποιος μαλάκας τον συμβούλεψε;....μπορει νάνε και μαλακισμένη...λέω τώρα

      Διαγραφή
    2. Ευγε!!!!! Αν και δεν τον ψηφισα μιλησα λιγο μαζι του δεν νομιζω πως κανει τετοια λαθη....Ας χασει στο διαλογο ειναι λογικο αλλα ας παρουσιασει στη καμερα τα ονειρα του τους στοχους του και το οικονιμικο του προγραμα.... Φοβερο λαθος τετοιου ειδους επιθεση

      Διαγραφή
  15. Λοιπόν εγώ το δηλώνω ξεκάθαρα .. είμαι τεχνολογικά απαίδευτος !
    Κ Μπάτση , θέλετε να μας πείτε ότι δεν έχουμε θέση στον σύγχρονο κόσμο ;
    Θεωρώ πως σήμερα βάλατε ένα μεγάλο αυτογκόλ - ελπίζω βέβαια αυτό να μην ξεκίνησε από τους τεχνολογικά καταρτισμένους τους συνδυασμού σας.
    Χάσατε την ψήφο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακόμα και αυτό το άρθρο προσβλητικό είναι απέναντι στον κ. Χατζηδημητριου. Λυπάμαι που σας το λέω κύριε Μπατση αλλά το ποσό καλά τα έχετε με την τεχνολογία δεν είναι κρητιριο για να αποφασίσουμε ποιος είναι καλύτερος για δήμαρχος. Οι καλοί τρόποι και ο σεβασμός προς τους μεγαλύτερους από την άλλη είναι ένα καλό κρητιριο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ Μπάτση ,χάσατε την ψήφο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Σάκης λέει τα μεγάλα λόγια με ωραία λόγια! Θυμηθείτε λίγο γιατί δεν είχε επανεκλεγεί πριν ψηφίσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Μπάτση, ο κύριος Χατζηδημητρίου είκοσι χρόνια δεν ξεκουραζόταν. Δούλευε γιατί όπως όλοι ξέρουμε είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Πόσο λυπηρό να εκφράζεται έτσι ένας ελεύθερος επαγγελματίας για έναν άλλο ελεύθερο επαγγελματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Κύριε Μπάτση, χάσατε την ψήφο μου.

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε που θα την ρίξεις την ψήφο σου. Κριμα να πάει χαμένη. Δεν το αξίζει η Αλμωπία ούτε μια χαμένη ψήφο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News