Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Αραμπατζής Θεοφάνης: Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Εξαπλατάνου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Με αφορμή ανακοίνωσης τις υποψηφιότητάς μου για τις εκλογές του 2019 κατόπιν ωρίμου σκέψεως και πολλών ημερών και οικογενειακών και φιλικών συζητήσεων πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Εξαπλατάνου με το συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» με επικεφαλή τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνος.

Πιστεύω και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση και ο μόνος που μπορεί και έχει συμπεριλάβει νέους ανθρώπους είναι μόνο ο νυν Δήμαρχος.

Δεν φοβάμαι τίποτα, πιστεύω στον συνδυασμό και στους συνυποψηφίους της παράταξης που έχουμε άριστη σχέση και έχουμε ορκιστεί για το καλό του χωριού μας.

Θεοφανης Κ. Αραμπατζης
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Εξαπλατανου
με τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» του Δημήτρη Μπίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News