Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Συντηρήθηκε και διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Συντηρήθηκε και διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος όπου βρίσκονται το Ξενιτίδειο Πνευματικό Ίδρυμα και το Δημοτικό Ωδείο, ώστε να καταστεί πιο λειτουργικός στους επισκέπτες του και να εξασφαλιστεί η συνεχής , ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών.

Έγιναν εργασίες κρασπέδωσης, πλακοστρώσεων με βοτσαλόπλακες, χονδρόπλακες ακανόνιστες, κυβόλιθους από γρανίτη επί τσιμεντοκονιάματος και διάτρητους κυβόλιθους, σε συνδυασμούς και χρώματα. Στην πλευρά που γειτνιάζει με το χωματόδρομο θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές σκυρόδεμα και ξύλινη επίστεψη. Στο πεζοδρόμιο θα γίνει όδευση τυφλών και πρόσβαση / διάβαση ΑΜΕΑ, για την ασφαλή διέλευσή τους με ράμπα.

Στόχος της παρέμβασης η βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της περιοχής, καθώς και την ασφάλεια στους πεζούς και τις μετακινήσεις τους. Συνολική δαπάνη του έργου 11.759,71 €.

























1 σχόλιο:

  1. εγινε πολύ καλή δουλειά όμως τώρα χρειάζεται συντήρηση.Πράγματι όμως συνολικά το Ξενιτίδειο έχει πολλά να προσφέρει στον πολιτισμό του τόπου μας.Ας ασχοληθούμε όλοι με τον τρόπο μας σ αυτήν την προσπάθεια βελτίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News