Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Νέος Υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος παίρνει τη θέση της Ελενας Κουντουρα

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ο νέος υπουργός Τουρισμού.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος παίρνει τη θέση της Ελενας Κουντουρα, η οποία εχθές υπέβαλε την παραίτησή της.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, «ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 4 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, θα ορκισθεί ο κ. Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως Υπουργός Τουρισμού».

Η αντίδραση της ΝΔ

Την υπουργοποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου σχολίασε με καυστικό τρόπο η ΝΔ. «Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι. Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το "live your myth in Syriza"» τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

8 σχόλια:

  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γιατί ψήφισε κατά της μακεδονίας μας κ πήγε με τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δες ποιος μας κυβερνάει και αμέσως σου φεύγει η απορία για είμαστε σε αυτό το χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες τα μουτρα σου στον καθρεφτη και υα καταλαβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα και ο Μητσοτάκης απ το πατριωτικό μέτωπο πήρε το Βορίδη ,απ το Λαος τον Άδωνη και πάει λέγοντας...που το παράξενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γιδαρα μην αφησεις τιποτα να πεσει κατω

      Διαγραφή
    2. Για να μη χτυπησεις μαρη μοσχαρα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News