Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Αριδαία: Ενημερωτική συνάντηση γονέων με εισηγήτρια την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Άννα Βαμβάκη

Θέμα της συνάντησης ήταν οι συμπεριφορές παιδιών στην προσχολική ηλικία. Όρια-κανόνες-θυμός-διαχείριση θυμού

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαίου 2019 στο συγκρότημα των 1ου και 4ου Νηπιαγωγείων Αριδαίας ενημερωτική συνάντηση γονέων με εισηγήτρια την κα Άννα Βαμβάκη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

Θέμα της συνάντησης ήταν οι συμπεριφορές παιδιών στην προσχολική ηλικία. Όρια-κανόνες-θυμός-διαχείριση θυμού.

Ευχαριστούμε τις Προϊσταμένες και τους εκπαιδευτικούς των δυο Νηπιαγωγείων για τη φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα και όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Άννα Βαμβάκη
Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Αγωγής Πέλλας 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News