Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΝΟΔΕ Πέλλας: «Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ»

Ανακοίνωση

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλειο Οικονόμου πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Πέλλας.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, καθώς επίσης και το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και τους εργαζομένους, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εκπροσώπους του Οδοντιατρικού, του Φαρμακευτικού και του Ιατρικού Συλλόγου.

Στη συνέχεια σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟ.Δ.Ε Πέλλας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Μακριά από «κάλπικες» υποσχέσεις και «μεγάλα» λόγια τα προβλήματα χρειάζονται λύσεις που μόνο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να δώσει, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. 




2 σχόλια:

  1. Μακριά από κάλπικες υποσχέσεις κλπ...είπε το κλιμάκιο. Και μας το λέει τώρα προεκλογικά. Εγώ πρώτος το αμφισβητώ που ανήκω στη ΝΔ. Κύριοι Ως συνήθως. Μετά το πέρας των εκλογών, ουδεμία υπόσχεσις αναγνωρίζεται. [Σταύρο μη....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε ο γυρολογος των κομμάτων. Αυτοί μόνο κακο μπορούν να ξανακάνουν σε όλους μας. Διωξε τους κύριε Μητσοτάκη για να είμαστε καθαροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News