Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δεν θα συμμετέχει στις εκλογές η Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας - Βεγορίτιδας

Ανακοίνωση

Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ σας κάνει γνωστό ότι η Δημοτική μας κίνηση δεν θα μετάσχει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Έδεσσας για λόγους πέραν των δυνάμεων της, δεδομένου ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν της το επιτρέπουν, ούτε και η εξάρτηση της από διάφορα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Η Νέα Πρόταση Πολιτών Έδεσσας Βεγορίτιδας θα συνεχίσει να υπάρχει ως κίνηση πολιτών, θα παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στον Δήμο Έδεσσας και την γύρω περιοχή με κριτική και προτάσεις. Ακόμη θα λειτουργεί με παραγωγή έργου αλλά και θέσεων μέσα από την λειτουργία της οκταμελούς διοικούσας επιτροπής. Επικεφαλής παραμένει ο κος Χρήστος Δημητριάδης.

Τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Πρότασης Πολιτών είναι ελεύθερα να μετάσχουν και να ψηφίσουν κατά βούληση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Εκ του γραφείου τύπου

1 σχόλιο:

  1. Χρήστο, σε συμπαθώ και χάρηκα για την πρωτοβουλία σου να κατέβεις ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Αλλά τώρα, ειλικρινά σου λέω, που αποσύρεις την υποψηφιότητά σου, χαίρομαι περισσότερο. Γιατί θα έμπαινες σε μια ταλαιπωρία χωρίς λόγο. Όχι πως δεν το άξιζες φυσικά. Κάτσε λοιπό ήσυχος με την εφημερίδα σου και κάνε κριτική στους άλλους, αντί να κάνουν αυτοί κριτική σε σένα. ΥΓ φίλος από Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News