Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Δημήτρης Μπίνος: Ζωντανή σχέση με την Αλμωπία της Καρδιάς μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στη γη της Αλμωπίας, έναν τόπο σημαντικό για την Ελληνική ιστορία, εδώ και πέντε χρόνια έχω την τιμή να τον υπηρετώ ως Δήμαρχος και να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου στους ανθρώπους της.

Αναρωτιέμαι συχνά, αν ξεκινούσα την πενταετία από την αρχή, θα έκανα κάτι διαφορετικά; Σήμερα που έχω τη συνολική εικόνα, διαπιστώνω πως σε ορισμένα ζητήματα θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος χειρισμός.

Πέντε χρόνια μετά, διαχειριζόμενος της σημερινή πολιτική και οικονομική πραγματικότητα, έχω αποκτήσει εμπειρία ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Η σημερινή πραγματικότητα δεν μοιάζει σε τίποτα με το παρελθόν. Όλη αυτή η σωρευμένη εμπειρία, είναι για μένα το καλύτερο εργαλείο στη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας.


Είμαι πάντα κοντά στον κόσμο. Από την πρώτη μέρα, επισκέπτομαι όλα τα χωριά του Δήμου μας. Συνομιλώ καθημερινά με τους συμπολίτες μου όλων των ηλικιών. Ακούω τα παράπονά τους, την κριτική τους. Παρόλαυτά, δεν διστάζω να αναλάβω το πολιτικό κόστος, όταν κάτι σπουδαίο πρέπει να γίνει, εφαρμόζοντας τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη. Αν και τα μεμονωμένα προβλήματα έχουν τη σημασία τους, πάντα έχω το νου μου στο γενικό καλό.

Μέσα από τις παρεμβάσεις μας, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Έργα μεγάλα, όπως η αποχέτευση της Αριδαίας, ο ΧΥΤΑ, αγροτική οδοποιία, συντηρήσεις σχολείων, έργα ομβρίων, βελτίωση αθλητικών υποδομών, αναπλάσεις πλατειών, παιδικές χαρές. Κοντά σε αυτές τις παρεμβάσεις, απαριθμούμε και πολλές άλλες που μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά είναι πολύ ουσιαστικές για την καθημερινότητα των πολιτών. Πεζοδρόμια παραμελημένα χρόνια, αφώτιστες πλατείες και δρόμοι, σιντριβάνια παρατημένα, το ίδιο το κτίριο του Δήμου παραμελημένο στην τύχη του, όπως και όλα τα δημοτικά μας κτίρια. Όλα αυτά συντηρήθηκαν με ελάχιστο κόστος και με εργασία των εργαζομένων του Δήμου μας.


Στην περίοδο αυτής της πενταετίας, σχεδιάσαμε πολλά πράγματα για το μέλλον. Σε έναν Δήμο που του λείπουν βασικές υποδομές, στόχος μας είναι αφού τις ολοκληρώσουμε μέσα στην επόμενη τετραετία, να ρίξουμε όλο το βάρος στο νοικοκύρεμα της εικόνας του Δήμου μας. Παιδικές χαρές σε όλη την επικράτεια, αγροτική οδοποιία, ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Αριδαίας, αξιοποίηση της κλειστής αγοράς σε πολυχώρους δράσεων και γραφεία, αξιοποίηση του υδάτινου πλούτου με φράγματα όπως αυτό του Προδρόμου. Και φυσικά την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, που είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική μας οικονομία.

Στην αρχή αυτής της πενταετίας, έκανα ένα τολμηρό βήμα εμπιστευόμενος ουσιαστικές θέσεις διοίκησης σε νέους ανθρώπους. Φυσικά πάντα υπάρχουν δίπλα τους έμπειρα και μεγαλύτερης ηλικίας στελέχη. Μοναδικό κριτήριο στην επιλογή των προσώπων, αποτελεί για μένα το πάθος τους και η αγάπη τους για τον τόπο.


Γι’ αυτό λοιπόν, ζητάμε την ψήφο των πολιτών, για να υλοποιήσουμε ότι σχεδιάσαμε. Τα πρώτα πέντε χρόνια αποκτήσαμε εμπειρία, ήρθαμε σε επαφή με τα προβλήματα, σχεδιάσαμε ουσιαστικές λύσεις. Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία της υλοποίησης. Έχουμε την εικόνα, έχουμε το όραμα, γνωρίζουμε τον τρόπο. Είναι προς το συμφέρον του τόπου, μια διοίκηση να σχεδιάζει στην πρώτη θητεία της και να υλοποιεί στην δεύτερη.

Αγαπάμε τον τόπο μας. Αγαπάμε την Μακεδονία μας. Θα παλέψουμε για όλα αυτά με όλες τις δυνάμεις μας και με τη βοήθεια του Θεού θα το πετύχουμε!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

.

10 σχόλια:

  1. Μεχρι και οι αντιπαλοι σου θα σε ψηφισουν με αυτο το βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιον έβαλε και πόσα τον πλήρωσε για αυτό το βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δανεικα σε ζήτησε ρε γίδι; δεν εχει δικαιωμα να ξοδέψει οτι θέλει απ την τσέπη του; φυσικά αν θες να μάθεις ποιοι κάναν της ονομαστικές τους εορτές με λεφτά των πολιτών, του Δήμου δηλαδή, περίμενε λίγο ακόμα και θα δείς τα τιμολόγια, θα σκάσει βόμβα.

      Διαγραφή
    2. σε ενδιαφερει 5.44 ποσα πληρωσε και δεν σε διαφερει ποσα χρηματα κλεφτηκαν τα προηγουμενα χρονια απο τη ΔΕΥΑ; δεν σε ενδιαφερει που χαθηκαν εκατομυρια και καποιοι πλουτισαν; σε ενδιαφερει το βιντεο και δεν σ ενδιαφερει τα ποσα κλεφτηκαν απ τα Λουτρα καποτε; που καποιοι τα κονομησαν σε βαρος των κοροιδων; αυτα ηλιθιε υποκριτη δεν σ ενδιαφερουν;

      Διαγραφή
  3. Καλή Επιτυχία Κύριε Δημήτρη!!Εύχομαι αυτές οι Δημοτικές Εκλογές να είναι σταθμός για την Αλμωπία και να κλείσουν με την επανεκλογή σας..γιατί πραγματικά το αξίζετε!!ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ αρκεί για να καταλάβει κανείς οτι έγιναν επιτέλους μετα από χρόνια κινήσεις αλλαγής σε αυτό τον τόπο..Όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν και να λασπολογούν ας αναλογιστούν οτι ο Δήμος δεν είναι ουτε το χωράφι τους ούτε ο Σύλλογός τους.Χρειάζεται πολλά παραπάνω!!Με την Νίκη λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ..СOPY PASTE ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κύριε Δημήτρη και συγχαρητήρια που έχετε δίπλα σάς άτομα σαν τον κύριο Αβραμικα που δούλεψε δίπλα σάς για το καλό του Δήμου και όχι για προσωπικό τού όφελος.συγχαρητήρια και Καλή επιτυχία σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News