Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Χωρίς Τζάκρη και Σηφάκη οι παρελάσεις στην Πέλλα - Έντονες αποδοκιμασίες κατά Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Στις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο το Νομό Πέλλας, δεν παρευρέθηκαν οι δύο Κυβερνητικοί Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης

Υπό τους φόβους αντιδράσεων κατά κυβερνητικών στελεχών, λόγω τη Συμφωνίας των Πρεσπών, διεξήχθησαν σήμερα οι παρελάσεις για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Τα απανωτά κρούσματα αποδοκιμασιών σε βάρος υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα το αμέσως προηγούμενο διάστημα, έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση.

Είναι ενδεικτικό ότι στις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρο το Νομό Πέλλας, δεν παρευρέθηκαν οι δύο Κυβερνητικοί Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης, οι οποίοι επέλεξαν να… απέχουν.

Αποδοκιμασίες κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, δέχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Τζαμακλής και Αφρ. Σταμπουλή, στην Κατερίνη και τις Σέρρες.

Ειδικότερα, στην παρέλαση της Κατερίνης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Τζαμακλής και ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας Χ. Σίμος αναγκάστηκαν να φυγαδευτούν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Περνώντας μέσα από τον αστυνομικό κλοιό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει από το χώρο της παρέλασης, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο.

Μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «προδότες, η Μακεδονία είναι ελληνική», προς τα δύο κυβερνητικά στελέχη. Μάλιστα ορισμένοι πολίτες ακολούθησαν το αυτοκίνητο με τον κ. Τζαμακλή ακόμα και όταν αυτό έφυγε από την πλατεία Ηρώων όπου βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων.

Νωρίτερα, έντονες αποδοκιμασίες είχε δεχθεί και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή, στις Σέρρες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, όταν κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, η κα Σταμπουλή δέχτηκε τις αποδοκιμασίες και τις φωνές των παρευρισκομένων στην πλατεία Ελευθερίας, οι οποίοι τραγουδούσαν το «Μακεδονία Ξακουστή».

«Εδώ είναι πλατεία Ελευθερίας και όχι Βαυαρίας», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά και «να πάτε να πληρωθείτε από τον Ζάεφ» φώναξαν οι πολίτες κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων.

5 σχόλια:

  1. τολμανε απο εμας τους .....ουγκανους χα..χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρίξτε νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής. Μπροστά σας θα το βρείτε. όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ την πολλή μ@λ@κια κάποιοι έχουν χασει το φως τούς .
      Πρόσεξε το .
      Απ τον πανικό σας βλέπετε παντού χρυσαυγιτες

      Διαγραφή
  3. Έχουν μούτρα να έρθουν οι καραγκιοζηδες ? Μόνο νύχτα κυκλοφορεί ο Σηφάκης στην Αριδαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άχρηστοι δεν ξέρετε πόσο κακό κάνετε στην Ελλάδα όταν τους δίνετε δίκαιο αυτούς τους δύο που τους εμπιστευθηκαμε και μας πρόδωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News