Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Άνοιξε τις εργασίες του το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Δήμο Αλμωπίας, για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
«ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΛΕΩΝ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»

Με επιτυχία άνοιξαν οι εργασίες του διήμερου Συνεδρίου που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας με θέμα: «Πολιτισμός - Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων & Ποιότητα Ζωής», στο Δήμο Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «4 Εποχές».

Στη διάρκεια των εργασιών παρουσιάζονται τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού - Αθλητισμού και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την ανάδειξη των πολιτικών και των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, την τοπική και περιφερειακή πολιτιστική ανάπτυξη, τη διαχείριση των μνημείων φύσης και πολιτισμού, τις νέες τεχνολογίες, τη σύγχρονη δημιουργία.

Τις εργασίες του Συνεδρίου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους όσους δίνουν το παρόν, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που η ΚΕΔΕ διοργανώνει εκδήλωση στην περιοχή μας και γι’ αυτό ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Πατούλη και όλους όσους συνέβαλαν.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» και τ. Υπουργός Πολιτισμού κ. Σταύρος Μπένος, ο Διευθυντής Ανασκαφών Μεσσήνης, Ομότιμος Καθηγητής Κλασσικής Αρχαιολογίας κ. Πέτρος Θέμελης, ο Γεωπόνος – Περιβαλλοντικός Επιστήμονας κ. Χρήστος Γεωργιάδης, τα Στελέχη Αναπτυξιακής Εταιρείας «Ήπειρος Α.Ε.» κ. Αριστοτέλης Σταγκίκας και Γεωργία Κιτσάκη, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής, ο Πρόεδρος Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας κ. Κώστας Ευσταθίου, το Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο Αρχιτέκτων κ. Νίκος Κορμπάς, η Δρ ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ κ. Πελαγία Μαναβέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιάσμου κ. Κυριάκος Αμούτζας κ.α.

Το Συνέδριο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο.


























3 σχόλια:

  1. Καλά τους προέδρους των χωριών γιατί δε τους καλέσατε;αγράμματοι βλέπεις εσείς οι σοφοί ε!έρευνα μαύρο που θα φατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα καταλάβαιναν και πολλά φιλε μου, οι περισσότεροι πρόεδροι πίνουν τσιπούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω να ευχαριστησω τον δημαρχο μας κυριο Μπινο για την δεσμευση του τεραστιου μισθου μου τον 495 € που με αυτον παλευα να ζησω τα παιδια μου,του ειμαι παρα πολυ υποχρεωμενος που με αφησε χωρις ουτε 1 € και ετσι θα χασουμε κανενα κιλακι αυτον τον μηνα αφου δεν θα εχω να παρω ουτε ψωμι.του ζητω συγνωμη που η ζωη μου τα εφερε ολα αναποδα και δεν μπορεσα να τον πληρωσω.Αντε και εις ανωτερα δημαρχε της καρδιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News