Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Επιτυχημένος ο 1ος ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» (ΦΩΤΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ετήσιος χορός του συλλόγου μας!

Η συνδρομή των συγχωριανών μας, των αρχών του τόπου, των φίλων συλλόγων και η καλή διάθεση όλων, σηματοδότησε με θετικό πρόσημο την πρώτη αυτή απόπειρα εξωστρέφειας και προβολής!

Το καμάρι του συλλόγου μας, τα χορευτικά μας τμήματα, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο σύνολο τους! Δύο παιδικά τμήματα και ένα εφηβικό, μαζί με το τμήμα παραστάσεων, άνοιξαν τον χορό για όλο τον κόσμο!

Πρωτα απ' όλα, όμως, ο ιερέας μας ευλόγησε την καθιερωμένη βασιλόπιτα και ο Πρόεδρος του συλλόγου μαζί με το Δ. Σ. έκαναν την πατροπαραδοτη κοπή! Ατομικά βασιλοπιτακια μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο! Τυχερή της βραδιάς, αναδείχτηκε η Κοροσιαδου Κική, η οποία κέρδισε και το ταμπλετ που είχε προμηθευτεί ο σύλλογος για τον σκοπό αυτό!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να αποδώσουμε στον χοροδιδάσκαλό μας, κύριο Στέλιο Σιναπη για την πολύτιμη προσφορά του, καθώς και στο σύνολο των χορηγών των δώρων για τα λαχεία μας, που αποτέλεσαν και την μόνη πηγή εσόδων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της εκδήλωσης!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας και ευχόμαστε να κάναμε την αρχή για μια νέα εκδήλωση - θεσμό για το χωριό μας!

Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" 














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News