Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Προκλητικός Σηφάκης μετά τη διαγραφή του από τις Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Μιλά για «πατριδοκάπηλους και εθνικιστές»

Γιάννης Σηφάκης: Μόνο ντροπή νοιώθω για την κατάντια συλλόγων που αντί να ενώνουν τους πολίτες σπέρνουν διχασμό και προάγουν το μίσος αντί του πολιτισμού

Προκαλεί ο Γιάννης Σηφάκης, μετά τη διαγραφή του από μέλος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», που αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ανέφερε τα εξής:

Το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» Συνεδρίασε την Τρίτη 29/01/2019 και με ομόφωνη απόφασή του, κηρύσσει τους Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Επίσης, το Δ.Σ., αποφάσισε τη διαγραφή του Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη από μέλος του Συλλόγου μας, βασιζόμενο στο Άρθρο 6 του Καταστατικού.

Ο λαός μας νοιώθει πληγωμένος, καθώς η εθνική αντιπροσωπία δεν σεβάστηκε τη βούλησή του και προχώρησε στην ψήφιση μια Συμφωνίας, η οποία πλήττει κατάφορα την ιστορική πραγματικότητα.

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα! 

Ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει «πατριδοκάπηλους» και «εθνικιστές» τα μέλη του Συμβουλίου που αποφάσισαν τη διαγραφή του.

Η ανακοίνωση του κ. Σηφάκη αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Γιάννης Σηφάκης: Μόνο ντροπή νοιώθω για την κατάντια συλλόγων που αντί να ενώνουν τους πολίτες σπέρνουν διχασμό και προάγουν το μίσος αντί του πολιτισμού

Η κουραστική πατριδοκαπηλία κάποιων προέδρων συλλόγων καταστρέφει τους ίδιους τους συλλόγους μετατρέποντας τους σε κομματικά υποχείρια με στόχο την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πέραν από τους καταστατικούς σκοπούς τους.

Την διαγραφή μου από ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αλησμόνητες Πατρίδες θα την κρατήσω στο βιογραφικό μου σαν τιμή καθόσον εκπορεύεται από πατριδοκάπηλους και εθνικιστές, που το μόνο που ξέρουν είναι να διχάζουν και όχι να ενώνουν και σαφέστατα δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τον Μικρασιατικό πολιτισμό που μεγαλούργησε στις χαμένες πατρίδες με τελείως άλλο αξιακό φορτίο και ιδανικά. Ούτε την ιστορική αλήθεια ότι οι πρόγονοι τους ξεριζώθηκαν εξαιτίας των εθνικισμών δεν μπορούν να κατανοήσουν.

Ο Πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» Σταύρος Βαφειάδης, αμέσως μετά την παραπάνω δήλωση του Βουλευτή, έδωσε την παρακάτω απάντηση:

Παρακάτω διαβάζετε ένα απόσπασμα από την απάντηση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Γιάννη Σηφάκη, μετά τη διαγραφή του από τις Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας, των οποίων έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος. Για άλλη μια φορά, δίνει την εντύπωση ότι παρακολουθεί τα γεγονότα από κάπου αλλού.

Τιμή μας λοιπόν, να μας καθυβρίζει ένας άνθρωπος που ψήφισε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν είμαστε ούτε πατριδοκάπηλοι, ούτε εθνικιστές. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την Πατρίδα μας και υπερασπιζόμαστε την ιστορία μας.

42 σχόλια:

  1. Και καπως ετσι αρχισε ξανα ο εθνικος διχασμος. Μπραβο και στις δυο πλευρες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πότε δεν φέραν οι αριστεροι διχασμό; οχι δηλαδη οτι οι δεξιοι ειναι καλυτεροι, αλλα γενικα η χωρα ειναι ενα μεγάλο μπορδελο, και μια ζωη μόνη τρωμε της σάρκες μας.

      Διαγραφή
  2. απατριδες αεθνοι και αθεοι παντως δεν εινια πολιτες τις αλμωπειας,και φυσικα εχουν αποψη οι συλλογοι σε οτι εχουν να κανει με την παραδοση και τι πολιτιστικη κληρονομια,αν δεν θελεις να διχαζονται οι συλογοι επρεπε να διαγραφεις μονο σου και να μην γυρνατε σε εκδηλώσεις των συλλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοπρόσκυλα δεξιοί μια ζωή διχόνοια σπερνετε. Ρουφιάνοι και ανιστόρητοι σας έχει κρίνει ήδη η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο λαός της αλμωπίας μόνο ντροπή νιώθει κύριε σηφακη για τους 153 που πήγαν κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού. αφήστε πια τις εκθέσεις ιδεών για το τι πήραμε, τα είχαμε όλα κύριε σηφακη δεν χρειαζόταν να πάρουμε πίσω την ιστορία μας από κανέναν ΤΗΝ ΕΊΧΑΜΕ. Ο λαός της αλμωπίας ξέρει για ποιους νιώθει ντροπή και θα τους δώσει την κατάλληλη απάντηση στης ΕΚΛΟΓΈΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μου λες 10:44 π.μ. ρώτησες τον λαό της Αλμωπίας;
      Ή κάναν λαγό της Αλμωπίας;

      Διαγραφή
    2. 12:10 ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς??? ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΛΔ? ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΜΑς ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ Κ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..

      Διαγραφή
  5. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ -ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΡΙΜΑ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ ΣΥΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ψωμί; Εγώ μια φορά τον είχα δει να τρώει και φέτα.
      Φέρε τη φέτα μας πίσω ρε!

      Διαγραφή
  6. Κάποια κυρία τον προσκαλεί να πάει σε έναν άλλο συλλογο. Πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μάσκες έχουν πέσει πολλά χρόνια πριν .
      Τότε που η παράταξη των μητσοτακηδοκαραμανληδοσαμαράδων υπέγραφε ότι έβρισκε μπροστά της. Αλλά ποιο ζωάδι της παράταξης ήξερε ποτέ τι του γίνεται;Τώρα σκούζουν... γιατί τους είπαν να σκούξουν.
      Κι ο Μέρτζος Συριζαίος! Μπουχααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  7. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΑΔΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιουσουφάκης και οι λοιποί κοπρίτες αντι να προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο για την ορθότητα της επιλογής τους και για τα πιθανά (μάλλον απίθανα) οφέλη για την χώρα, επιλέγουν να επιτίθενται να υβρίζουν τον κόσμο ώς "ακροδεξιούς" κ.λ.π.
    Μετά να μην παραπονεθούν αν τα γιαούρτια είναι ληγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπα ρε! Άμα είσαι τόσο "λεβέντης" οι απειλές ΕΠΩΝΥΜΩΣ.
      Αλλιώς άστο... και για να σε προλάβω...
      Κι εγώ ανώνυμα γράφω αλλά δεν απείλησα κανέναν

      Διαγραφή
    2. απειληθήκες με τα γιαουρτια; χα..χα..χα..ρε ανεβαινεις στην εξέδρα; ποιος εισαι ωρε;...μάγκες φρέσκα νάνε εχει δίκαιο το παλλλλλλλλλληκάρι

      Διαγραφή
  9. Τσίπρας για διαδηλωτές στο συλλαλητήριο: Ακροδεξιοί λαϊκιστές, χωρίς μυαλό
    Οταν ενας πρωθυπουργός εκφράζετε έτσι για ένα μεγάλο κομμάτι(το μεγαλύτερο)του λαού του, πως περιμένεις να εκφραστεί ο Σηφάκης. Ο αριστεροφασισμός σε όλο το μεγαλείο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aridaianews, όπως πάντα έγκυροι και αντικειμενικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι να περιμενει κανεις απο ατομα που στηριζουν χουντες?βλ χουντα του μαδουρο?σηφακη σε παρακαλω πολυ ελα μια βολτα στα καφενεια να σου εκφρασουμε την αγαπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσιπραίοι εγκρίνετε αυτά που είπε ο τσίπρας σας στους ξένους περί ακροδεξιών, φασιστών, λαικιστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ;ΔΙΧΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΤΧΙΧΑΝΤ ΚΟΚΙΝΟΛΑΙΜΗΔΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.ΥΓ.ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΙΝΝΙΤΣΑ ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΘΕΜΗ.ΑΝΕΒΗΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ,ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΟΥ.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει!!! Εκεί Στην Πέλλα το έχετε '' τερματίσει ''. Πίσω από συλλόγους προσπαθείτε να επηρεάσετε την κοινή γνώμη. Ελεος!! Μάλλον υποτιματε την νοημοσύνη του κόσμου, εκμετάλλευομενοι το Μακεδονικο, το παιζετε Εθνομαρτυρες και Σωτήρες. Οσο κι αν κραυγαζετε με διαγραφες και στοχευμενα σχόλια πάλι στην αφανεια θα μείνετε. Άδικα εκτιθεστε.. Αντοχές, κατακριτεες κινήσεις πανικού και ηττοπαθειας... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την Καθαρα Δευτέρα Μακεδονικο Χαλβα θα Φαμε?? Η Θα Μας Πείτε Εθνικιστες και Φασίστες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν κάτοικοι τις Αλμωπίας (και φαντάζομαι αυτό γίνεται και στην υπόλοιπη Μακεδονία ) κάθονται και βρίζονται ως αριστεροί ή δεξιοί το 2019 με θέμα το όνομα των Σκοπίων ε τι να πω!!!
    Φίλοι αριστεροί εσείς που βρίζετε τους δεξιούς πρέπει να καταλάβετε ότι δίνουμε ένα όνομα δικό μας σε μια χώρα που δεν έχει σχέσει με την Μακεδονία, δεν λεγότανε ποτέ έτσι και κακώς οι κυβερνήτες μας από δεκαετίες πίσω δεν έβαζαν τα όρια που έπρεπε τότε. Αν κυβερνούσε μια δεξιά κυβέρνηση σήμερα πάλι το ίδιο θα γινόταν και τα ίδια πράγματα θα λέγαμε με αντίθετη κατεύθυνση στις ύβρεις δεξιών και αριστερών.
    Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε αντίθετοι σε αυτούς που μας κλέβουν, γιατί μας κλέβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάπου '' το χάσατε ''. Προκλητικός Ο Σηφακης επειδή έχει το θάρρος της γνώμης, επώνυμα και σθεναρα η' όλοι εσείς που πίσω από συλλόγους προσπαθείτε να αφυπνισετε συνειδησεις με το δήθεν πατριωτικο σας συναισθημα και να χειραγωγησετε την κοινή γνώμη? Είστε αξιολυπητοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιολυπητος είσαι εσύ που συνεχίζεις κ τον υποστηρίζεις. Δημοκρατία έχουμε και μπορούμε να πούμε την γνώμη μας.

      Διαγραφή
    2. 7.55 το Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ σε ΝΑΙ αυτο λεει ο συριζα δημοκρατια

      Διαγραφή
  18. Μην θυμωνετε βουλευτες του συριζα.δημοκρατια εχουμε.εμεις οι πολλοι οι εθνικιστες οι ακροδεξιοι δεν σας θελουμε.απλο ειναι.ασχετα που σαν αριστερος σας ψηφισα.καταφερατε να μας κανετε δεξιους κατα την γνωμη σας.φασιστες.ας ειναι.γνωμη σας.σεβαστη αλλα οχι υπολογισιμη.γιατι ειμαι σιγουρος οτι φυο λογοι υπαρχουν που ψηφισατε.η σας ταισε ο σορρος και μαλιστα σας ταισε λιγοτερα απο αυτα που εδωσε στους αλβανους στα σκοπια δηλαδη σας επιασε κοροιδα η εχετε βαθμο εφυιας επιπεδου πηθικου.ενα απο τα δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευκαιρία Σηφάκη, πάνε γράψου σε κανένα σύλλογο στα Σκόπια που ειναι αδέρφια σου. Άρπαξε την από τα μαλλιά. Να εχεις και δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Αλησμονητες Πατρίδες μάλλον '' λησμονησαν '' το ρόλο τους ως σύλλογο και αντί να εκφράζουν πολιτισμό, ήθη, έθιμα,.... σπέρνουν μίσος και διχασμο. Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός '' ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ.... Καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι σπέρνουν διχασμό και μίσος ή οι ξεδιάντροποι που υπέκυψαν στους Σκοπιανούς και έχουν κάνει τις κυβηστησεις του αιώνα; Μήπως είσαι κανένας μετακλητος πο δουλεύει στο γραφείο του αξιοτιμου βουλευτή και τσεπωνει και δυο μισθούς;

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός σχολιασμός 8:59. Και αυτό ισχύει για κάθε σύλλογο που έβγαλε τέτοια ανακοίνωση ωστόσο. Μόνο πολιτισμό δεν δείχνουν τέτοιες μικρές δηλώσεις και ανακοινώσεις!!!!

      Διαγραφή
  21. Δρόμο στους φασίστες που ψηφίζουν καπηλεύοντας μια ευκαιριακη πλειοψηφία, που μυρίζει μπόχα από ανταλλάγματα. Μπράβο σας. Είναι μια νίκη για τη δημοκρατία η απόφαση σας για την διαγραφή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, τι σχέση έχει ο Σηφάκης με σύλλογο που λέγεται «αλησμόνητες πατρίδες» ;; Εδώ ο άνθρωπος φροντίζει να ξεχάσουμε κι αυτές που έχουμε.
    Μου αρέσει που παρεξηγήθηκε κιόλας που τον διέγραψαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωραία φωτογραφία διαλεξατε για την ανάρτηση. Ο... (ουτε το όνομα του δεν θέλω να προφερω), με φόντο πίσω του το Νομό μας. Αλήθεια πού ανήκει τώρα ο Νομός Πέλλας; Σε ποια Μακεδονία; Μήπως μπορεί να μας πει ο υποφαινομενος; Μήπως κι αυτός δεν ξέρει; Ε ρε κεσεδάκι πού θα φύγει... σύννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα σωματεία σε καλούσαν κι έβγαινες φωτογραφία καμαρωτος καμαρωτος, ήταν καλά "ακατονομαστε"; Τώρα θα υποστείς τις συνέπειες για οτι υπεγραψες! Και δεν δικαιουσαι να πεις ούτε κουβέντα! Σιωπή! "Μοκο" ρε πώς το λένε...Εάν δυσανασχετεις τράβα να μείνεις πιο βόρεια... ξέρεις καλά εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Κ ΣΗΦΑΚΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε Σηφακη πρέπει να είσαι πολύ '' ξεχωριστος'' για να ασχολούνται τόσοι άνθρωποι μαζί σου. Είχαν μάθει βλέπεις να ενεργούν υπογεια και τους ενοχλει η ευθύτητα, η ακεραιότητα και ο δυναμισμός σου.. Αστους να λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρέπει να είσαι υπάλληλος του από κανένα γραφείο ανθελληνα συριζακο. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εκτός κι αν είσαι διχασμένη προσωπικότητα. Τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Πάντως ψυχίατροι υπάρχουν πολλοί. Δόξα τω Θεώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε συ, μια χαπακομένη απ την Υδραία ειναι αυτη οπου σταθει και οπου βρεθεί γαυγίζει μαζι με αλλες μιά δυό ζωντοχήρες

      Διαγραφή
  28. Η Ελληνική Βουλη λέει θα ψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Για πες μας ρε "ακατονομαστε" ποιας χώρας και με ποιο όνομα; Αυτοί δεν έχουν κάνει καμία αλλαγή στο Σύνταγμα τους. Δεν έχει υπογράψει ο πρόεδρος τους και δεν ισχύει καμμία αλλαγη. Κι εσείς θα τρέξετε να τα δώσετε παλι όλα απο μόνοι σας; ΑΙΣΧΟΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ! Μιλάτε κιόλας; Μας υποδουλωσατε ρεεε, μαζί και τα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα σε βόλευε 7:33μ.μ. Να είμαι η '' χαπακωμενη '' από την Υδραια όπως την αποκαλείς, μα θα σου το χαλάσω. Είμαι ένας νοημων άνθρωπος που στηρίζει το δίκαιο και σωστό Γι αυτό πάψε να εκτίθεσαι και να λες ανοησίες. Και θα σου κάνω την τιμή με την πρώτη ευκαιρία να με γνωρίσεις από κοντά, αν έχεις τα κότσια βέβαια να μα αντιμετωπίσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7:33 π.μ. Θα σου το χαλάσω. Δεν είμαι η '' ζωντοχηρα'' όπως την αποκαλείς από την Υδραια. Είμαι ένας νοημων άνθρωπος που στηρίζει το δίκαιο και όρθο.παψε να λες ανοησίες και ανυποστατα ψευδη.... Και ναι, στηρίζουμε Γιάννη Σηφακη, γιατί είναι άξιος και καθαρός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News