Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Ανακοίνωση

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας, ενημερώνει τους πολίτες ότι παρά την εξασθένηση των ακραίων καιρικών φαινομένων και λόγω του ισχυρού παγετού, τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και πραγματοποιούν συνεχώς ρίψη αλατιού σε επικίνδυνα τμήματα και καθαρισμούς στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς τους.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους που όλες αυτές τις μέρες εργάζονται ακατάπαυστα, κάτω από αντίξοες συνθήκες και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, με σκοπό να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος, καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο Αντιδήμαρχος
Στέφανος Αβραμίκας

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον δήμο Σαρακηνοι Μεγαπλατανο δεν μπορείς να πατήσεις από το πολύ αλάτι. Να προσέχουν όσοι περνούν από τον δρόμο γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέφανε στην Όρμα ελάτε στο επόμενο χιόνι! !! Μάθαμε στο πάγο μην ανησυχείς! !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News