Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Παπαχριστόπουλος: «Με απειλούν ότι θα βρω το κεφάλι μου σε χαντάκι»

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι θα δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης, εφόσον χρειαστεί, και αμέσως μετά θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης αποκάλυψε ότι από το βράδυ της Παρασκευής δέχεται απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο Ραδιόφωνο news247 είπε πως «κάθε δέκα λεπτά χτυπάει τηλέφωνο. Μου λένε"είσαι προδότης, θα δικαστείς για εσχάτη προδοσία, το κεφάλι σου σε χαντάκι θα βρεθεί" και διάφορα άλλα. Δεν μπορώ να δουλέψω, έχω διαγράψει 200 μηνύματα. Εγώ δεν φοβάμαι, δεν πήρα ποτέ αστυνομικούς και δεν θα πάρω. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν οικογένειες και παιδιά. Ο κ. Κυρανάκης έλεγε με τόση άνεση για λογοδοσία. Μα δεν μιλάμε γι' αυτό. Κάποιος το έχει δουλέψει όλο αυτό. Ακόμα και από το εξωτερικό με παίρνουν».

Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης εφόσον χρειαστεί και μετά θα παραδώσω την έδρα μου

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε ότι θα δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης, εφόσον χρειαστεί, και αμέσως μετά θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα. «Εδώ και καιρό έχω πει. Το είπε και χθες. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσω την έδρα. Αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν εκλογές γρήγορα. Κάτι θέλουν να αποφύγουν. Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε χθες. Εχω την αίσθηση πάντως ότι και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης» είπε.

1 σχόλιο:

  1. Α ρε λαμόγιο της πολιτικής βολεύτηκες, τακτοποίησες την τσέπη σου τόσο καιρό με ένα κόμμα και τώρα μιλάς από πάνω εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News