Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Σε πλήρη επιφυλακή ο Δήμος Αλμωπίας - Προσοχή στους δρόμους

Aνακοίνωση

Σε πλήρη επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου βρίσκεται ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιχειρεί, ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκύπτουν από την κακοκαιρία.

Λόγω της δυνατής χιονόπτωσης και του έντονου παγετού που σημειώνεται κατά τόπους, καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους.

Καλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους.

Επίσης, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι λόγω ολισθηρότητας των δρόμων και της μη μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ, δεν θα κινηθούν τα απορριμματοφόρα, γι' αυτό παρακαλούνται να κρατούν τα απορρίμματά τους.

Ο Αντιδήμαρχος
Στέφανος Αβραμίκας

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας

5 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΡΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΠΕΘΕΝΟΥΜΕ ΑΝΙΦΝΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά συνεχίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια επιφυλακή βρε ούτε αλάτι έχουν οι άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόση προσοχή περιμένετε να έχει ένας οδηγός όταν ο δρόμος είναι γεμάτος χιόνι και δεν έχει καθαριστεί από το πρωί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News